Bekijk volle/desktop versie : Fatale afloop na aanrijding



15-12-2008, 20:53
13-12-2008 04:33

LEEUWARDEN - Een 18 jarige fietsster uit Leeuwarden is in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 december om het leven gekomen bij een aanrijding.

Op de kruising van de Drachtsterweg met de Himpenserdyk werd zij rond half een geschept door een 54-jarige automobilist uit Wergea die richting zijn woonplaats reed.

Personeel van twee ambulances werd ingezet om assistentie te verlenen, maar hulp mocht niet baten. Tijdens de afhandeling van het ongeval en onderzoek door de verkeers ongevallen analyse was een deel van de kruising afgezet door de politie.

De automobilist verklaarde tegenover de agenten dat hij door het oranje verkeerslicht was gereden. De bestuurder van een grijze MPV-achtige auto stopte wel voor het oranje verkeerslicht. Deze bestuurder moet getuige zijn geweest van de aanrijding, maar is echter doorgereden. De politie komt dan ook graag met deze automobilist(e) in contact.

Bron: http://www.112fryslan.nl/?node=2&action=show&newsid=2839

15-12-2008, 20:58


Lieve Nynke, ik mis je enorm.. Niemand mag zo aan zijn of haar einde komen. Je hebt een ongelovelijke smak gemaakt en misschien was het ook wel beter dat je direct overleed, zonder veel pijn te hebben.
Lieve meid, je hebt ons allemaal wakker geschudt. Wij zesdeklassers zien nu pas in wat jij altijd zei 'geniet van je leven, je bent jong'. We waren allemaal zo druk bezig met rijbewijs halen en de examens, maar door jou zien we in dat het ook snel afgelopen kan zijn. Dat we voorzichtig moeten doen in het verkeer en dat we moeten genieten van alles wat we nu hebben.

Rust in vrede..