Bekijk volle/desktop versie : Geheime dienst Pakistan achter Islamterreur Mumbai



05-12-2008, 14:14
De Indiase overheid heeft overtuigende bewijzen dat de Pakistaanse geheime dienst ISI achter de bloedige terreuraanslagen in Mumbai zit. Ook zou het buurland wapens hebben verstrekt en moordenaars hebben getraind.

Ook de Amerikaanse FBI zou belangrijke bewijsstukken voor de Pakistaanse betrokkenheid hebben geleverd. Dat melden verschillende Indiase media.
Training
Onderzoek naar de aanslagen van de Indiase overheid zou hebben geleid tot de namen van Pakistaanse militairen van de ISI die als wapenhandelaars en trainers hun bijdrage leverden. Ook de trainingslocaties zijn bekend.
Zo zou Yusuf Muzammil, prominent lid van het extremistische netwerk Lashkar-e-Taiba, het 'meesterbrein' achter de aanslagen zijn.
Bij de moordpartij in Mumbai werden zeker 172 mensen afgeslacht. Negen moslimterroristen werden uitgeschakeld, één man overleefde de klopjacht van Indiase commando’s en wordt momenteel verhoord.
Kashmir
De terrorist heeft verklaard dat hij vier trainingskampen in Pakistan heeft doorlopen in de afgelopen achttien maanden.
Ook zegt hij lid te zijn van Lashkar-e-Taiba, dat strijd tegen de Indiase macht in Kashmir. De betrekkingen tussen India en Pakistan hebben een ernstige deuk opgelopen na de aanslagen.

05-12-2008, 14:56


Gaan we weer hoor met, volgende land, Pakistan. En zo gaan we maar door. Schuld afschuiven door middel van false flag operaties.

05-12-2008, 15:03
Nog effe een bron erbij, en klaar is Kees.

05-12-2008, 15:07
Goh die retoriek komt me bekend voor



Heeft de oorlogsindustrie van de VS nog meer geld nodig ??