Bekijk volle/desktop versie : Nooit gedacht dat accountservices humor zouden hebben.



29-11-2008, 19:05
[
Krijg ik dit onlangs in m'n Postvak IN.


Windows Live Hotmail is vernieuwd

Er zijn geen drastische wijzigingen aangebracht. Denk eerder een kamer die opnieuw is geschilderd dan aan een compleet verbouwd huis. Al je berichten en contactpersonen zijn er nog steeds. Er zijn alleen een aantal verbeteringen in Hotmail aangebracht op basis van feedback van gebruikers zoals jij. Dit is er vernieuwd:
- Een overzichtelijker en beter aan te passen uiterlijk
- Tot 70% sneller toegang tot je e-mail1
- Gemakkelijker toegang tot je contactpersonen in Windows Live Hotmail
- De komende maanden staan er nog meer verbeteringen op stapel, waaronder nog meer opslagruimte (de opslagcapaciteit van je Postvak IN neemt automatisch toe indien nodig2) en de mogelijkheid om Messenger-berichten vanuit je Postvak IN te verzenden.
- Meer informatie

Bedankt voor het gebruik van Windows Live Hotmail.


1Gebaseerd op tests via breedband, uitgevoerd door Microsoft in juli 2008. Voor smalbandverbindingen waren de resultaten maximaal 54% sneller.
2De opslagcapaciteit van Windows Live Hotmail wordt geleidelijk steeds groter. Hierdoor is er ruim voldoende opslagruimte, tenzij je ineens de planeet Jupiter in Hotmail wilt opslaan. In dat geval ontvang je een vriendelijke e-mail met het verzoek geen planeten in Windows Live Hotmail op te slaan (maar het geleidelijk opslaan van de maan en asteroïden is geen probleem).

© 2008 Microsoft Privacyverklaring Gebruiksrechtovereenkomst Help Accountservices Feedback]


En dan doel ik op 't laatste gedeelte, nummer 2.