Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : "***marokkanen" van RaymzterMrEsco
18-10-2002, 22:22


Asalaam aleikom... Eindelijk een vrije dag, dus ik besloot om wat televisie te gaan kijken. Wow televisie een concept die ik al maanden was vergeten. Gelukkig waren er nog de metro en spits om me op de hoogte te houden van het nieuws anders was ik nooit op de hoogte geweest dat het kabinet was gevallen. Dus ik ging voluit op de bank liggen, het huis was muisstil toen ik de afstandbediening tot me nam. Ik keek links en rechts van me of er geen irrante broertje of neefje de duizendste aflevering van "bob de bouwer" wou zien. Noppe, niemand... Met al mijn kracht die ik had drukte ik op het aan knopje... And then came the lights: Ik voelde mijn aantal hersencellen wegsmelten als sneeuw voor de zon... Al snel besloot ik om het gematig aan te doen en me selectief door de verschillende kanalen te surfen... Zappend van het een naar het anders amper nog beelden maar meer kleuren en geluiden, tussen twee kanalen ving wat er nog van overbleefd hersenen een zinnetje op... "Jullie *** marokanen kopen toch geen cd's die stelen jullie toch"... Het duurde me zeker twee kanalen voordat het zinnetje mijn overgebleven hersencellen kon bereiken... Wel Wel Wel, tijd om mijn wapens te trekken, tijd om het land te bedeken met vuurvlammen... Maar noppe het was maar een nietsbetekende VJ van MTV die waarschijnelijk het einde van het jaar niet haalt en voor goed in de vergetenheid zijn plaats zal innemen... Maar het bleef maar komen het was een interview van Raymzter en dj Mass... Voor mij die het wel moet weten wie de players van de hollandse muziek industrie moeten zijn totaal onbekend... MrEsco heeft een steek laten vallen, ai maar bref. Dj Mass en Raymzter kwammen hun nieuwe (eerste?) single presenteren op de wereld beroemde MTV heel mooie genaam "*** marokkanen"... Het refrein gaat als volgt: "Ze willen ons zwart maken als ze over ons praten We hebben ze niks gedaan en toch nog willen ze ons haten Ze willen ons zwart maken als ze over ons praten Tijd dat dit verandert heb je dat niet in de gaten" Beste mensen natuurlijk ga ik jullie tijd niet lastigvallen met mijn kijk op de zekern maar wil graag jullie meningen horen... Voor diegene die hem nog niet hebben gehoord of gezien kan je de video bestellen op de box... boxnummer: XXX of gewoon naar MTV.nl gaan, wat hij is namelijk de SUpppppeeeer clip met andere woorden... Hij wordt geplugd, dus zal waarschijnelijk een hitje worden... Maar vertel eens wat vindt jij er van en wat zouden de klanken zijn van de gemeenschap... Let me know... MrEsco

LELIJKERD
18-10-2002, 22:25
KAN IK HET OP KAZAA DOWNLOADEN ?

beppie_truus
18-10-2002, 22:29
Origineel gepost door LELIJKERD KAN IK HET OP KAZAA DOWNLOADEN ? nog niet heb het al geprobeert :( :(

LELIJKERD
18-10-2002, 22:32
Origineel gepost door beppie_truus nog niet heb het al geprobeert :( :( WHOEHAHAHAHAH IK BEN ECHT DOMMMMM GA IK HET VRAGEN TERWIJL IK HET ZELF KAN PROBEREN ANYWAY THANKS BH ;)

beppie_truus
18-10-2002, 22:32


Origineel gepost door LELIJKERD WHOEHAHAHAHAH IK BEN ECHT DOMMMMM GA IK HET VRAGEN TERWIJL IK HET ZELF KAN PROBEREN ANYWAY THANKS BH ;) graag gedaan slip ;)

Fatomaat
18-10-2002, 23:37
No sweat die CD kunnen we toch gewoon stelen :D

_BENZIE_
18-10-2002, 23:42
hahaha, vooral die twee portiers. maar het is wel een lekker nummer.

soesiagirl
19-10-2002, 00:12
vind het een goed nummer!!!

yasminne
19-10-2002, 23:32
Het is een te gekke nummer

Rachidaaatje
20-10-2002, 15:43
Mresco Ik vond het zeer aangenaam om het liedje te beluisteren,dat komt omdat er een kern zit in zijn liedje. Hij zingt over dingen die in deze maatschappij heersen. beslama, Rachidaaatje.

Equalitymen
30-09-2014, 02:08
http://youtu.be/1vsbLzHScns