Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : recepten voor in de ramadan



Pagina's : [1] 2 3 4

LZN
18-10-2002, 22:03


Nou meiden kom maar op met jullie kennis. Ik heb een paar recepten nodig voor lekkere snacks bij de L'hrira.

emsoem
19-10-2002, 16:59
wou je er een paar geven maar hellaas je zei meiden.............. =emsoem=

al_hamka
19-10-2002, 23:40
Ik zou kiezen vooruhhh * Elraif (of Melwi zoals anderen het ookwel noemen) * Mijn vader maakt wel eens pitabroodjes alleen dan iets groter en dan met honing.. HMMMMMMM * Shebekkiya standaard * Harcha * Beghrir Etcccccccccceteraaaaaaaaaa :D ** SouSou **

jimpie
19-10-2002, 23:41
Origineel gepost door al_hamka Ik zou kiezen vooruhhh * Elraif (of Melwi zoals anderen het ookwel noemen) * Mijn vader maakt wel eens pitabroodjes alleen dan iets groter en dan met honing.. HMMMMMMM * Shebekkiya standaard * Harcha * Beghrir Etcccccccccceteraaaaaaaaaa :D ** SouSou ** Recepten..... dus ook ingredienten, etc... :D

al_hamka
19-10-2002, 23:44


Aaaaaigghhtt nu wordt het iets moeilijker :D Maar ik ga opzoek Be right Backkkk :D ** SouSou ** :rolleyes:

jimpie
19-10-2002, 23:46
Origineel gepost door al_hamka Aaaaaigghhtt nu wordt het iets moeilijker :D Maar ik ga opzoek Be right Backkkk :D ** SouSou ** :rolleyes: dacht ik al.... :D

al_hamka
19-10-2002, 23:50
Ewa kan ze niet vinden op internet :D Moet ik dus uit mijn moeders schrift over gaan schrijven heb ik nu niet zo'n zin in :( Ander keer maybe ** SouSou **

emsoem
20-10-2002, 16:43
Origineel gepost door naomi23 emsoem kom op met je recepten ze zal het heus niet er vinden toch amira ik wil ook lekker recepten :D is goed hier komt er dan eentje..... gestoofde vermecelie.... 1kilo vermecelie beetje zout (naar smaak) en een beetje boter..... doe de vermecelie in een bekum...doe er wat zonnebloem ollie bij...goed roeren...(doe ondertussen water in de stoofpan)als het water kookt doe je de vermecelie erbij en dan goed gaar laaten stofen en om de kwartier doe je wat boter door heen... het mengsel 1 kip 1uitje 6takje's peperselie 1tomaatje en zout en marokaanse kruiden.... doe de kip in stukken snijden doe in een pantje beetje ollie de kip half gaar laten koken het uitje laten snipperen er bij doen de takjes peperselie hakken er bij doen tomaatje in stukje's snijden er bij doen en de zout niet te vergeten... doe er marokaanse kruiden bij (gewoon kruiden die je ook in de marmita er bij doet) roeren doe er water bij (knor er bij doen als je dat lekker vind) en goed laten koken en dan haal je de vermecelie van het vuur doe de vermecelie in de becum doe er zout bij en boter als het nodig is.. en dan doe je doe je de vermecelie goed verspreiden op een schaal(niet als ongeveer de helft maar ) en dan doe je de kip in de midden van de schaal (ook de bolion bij doen niet te veel rmak) en dan doe je de rest van de vermecelie er boven op goed verspreiden de kip mag je niet zien..... en dan kan je de schaal versieren met kaneel poeder of kaneel suiker........ eet smakelijk is niet echt duidelijk he :rolleyes: =emsoem=

emsoem
20-10-2002, 16:44
Origineel gepost door al_hamka Ik zou kiezen vooruhhh * Elraif (of Melwi zoals anderen het ookwel noemen) * Mijn vader maakt wel eens pitabroodjes alleen dan iets groter en dan met honing.. HMMMMMMM * Shebekkiya standaard * Harcha * Beghrir Etcccccccccceteraaaaaaaaaa :D ** SouSou ** harcha wat is dat lekker zeg wil iemand het recept??? =emsoem=

emsoem
21-10-2002, 12:53
ahhaa dankje.....:) ken nog veel meer...salade's...kipgerechten...stoofgerechten... .... noem maar op....... best wel goed he van iemand van bouwjaar 87 ;) =emsoem=

emsoem
21-10-2002, 13:32
Origineel gepost door Emshoom bravo a yemshoum, ik ben onder de indruk ;) , maar als je me steil achterover wil, geef me dan het recept voor "takriesht" , dat zou pas indrukwekkend zijn :D dankje :D en takriesht wat is dat voor iest....heb er nog noooit van gehoort.... maar omschrijf het eens mischien dat ik het ken...maar het alleen anders noem. =emsoem=

karima
21-10-2002, 13:35
"Takriest" is een ander woord voor "Maag" best lekker hoor, met olijfjes en citroen.mmmmmmmm Succes, Karima

emsoem
21-10-2002, 13:56


Origineel gepost door karima "Takriest" is een ander woord voor "Maag" best lekker hoor, met olijfjes en citroen.mmmmmmmm Succes, Karima lever ken ik wel bereiden maar maag???? heb het wel een keertje gegeten was best lekker het zat in de soep.... oja schapenballen zijn ook lekker met lever :D =emsoem=

emsoem
21-10-2002, 13:57
Origineel gepost door naomi23 nou emsoem kom maar op met je gerechten kan ik de koezina in :D :D vanavond is dat goed heb nu geen zin om veel te schrijven :D =emsoem=

emsoem
21-10-2002, 19:37
aaaaaah wollah naomi ik wil graag nu een paar recepten zetten maar mijn zus wil er op maar echt wollah morgen =emsoem=


Pagina's : [1] 2 3 4