Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Gezichtssauna...?Pagina's : [1] 2

Marocca
26-02-2004, 18:16


Wie gebruikt dit? En helpt het echt? Want ik wil me er eentje aanschaffen... :zwaai:

maghrebgirl20
26-02-2004, 18:27
he, ik gebruik er een. ik vind die wel fijn hoor, bij de kijkshop kun je ene kopen voor 18 euro, en die vind ik wel goed

Marocca
26-02-2004, 19:15
Origineel gepost door maghrebgirl20 he, ik gebruik er een. ik vind die wel fijn hoor, bij de kijkshop kun je ene kopen voor 18 euro, en die vind ik wel goed Kijkshop hebben we niet in Belgica :hihi: Maar is het het geld waard dan? ;)

cheima
26-02-2004, 19:16
Origineel gepost door lady_mixed hey ik gebruik hem zelf ook, maar om eerlijk te zijn merk ik niet egt een verschil hoe vaak gebruiken jullie het eigenlijk en doen jullie er ook wat bij??? en waar is het eigenlijk goed voor? nog 1 vraag: hoe lang laat je je gezicht stomen? Kamille erbij doe werkt kalmerend..! :)

maghrebgirl20
26-02-2004, 21:11


Origineel gepost door lady_mixed hey ik gebruik hem zelf ook, maar om eerlijk te zijn merk ik niet egt een verschil hoe vaak gebruiken jullie het eigenlijk en doen jullie er ook wat bij??? en waar is het eigenlijk goed voor? nog 1 vraag: hoe lang laat je je gezicht stomen? ' ik doe meestal tussen de 20 en 30 minuten, jij?

maghrebgirl20
26-02-2004, 21:13
Origineel gepost door Marocca Kijkshop hebben we niet in Belgica :hihi: Maar is het het geld waard dan? ;) oh ja belgicia weer :rolleyes: ik vind het wel mijn geld waard ;)

Mievrouw
26-02-2004, 22:02
Er is ook een andere Goedkopere manier; sterker nog GRATISS.. Gewoon kokend water in een emmer, je gezicht erboven, een handdoek op je hoofd en af en toe happen naar adem :giechel: safi.

TwinkleEye_19
27-02-2004, 11:44
Origineel gepost door lady_mixed hey ik gebruik hem zelf ook, maar om eerlijk te zijn merk ik niet egt een verschil hoe vaak gebruiken jullie het eigenlijk en doen jullie er ook wat bij??? en waar is het eigenlijk goed voor? nog 1 vraag: hoe lang laat je je gezicht stomen? Ik heb er ook een en het is echt heel goed voor je huid. Je moet het bakje tot de helft (of als je langer wilt tot maximun) vullen. Dan ga je je gezicht stomen. Na afloop moet je je gezicht scrubben (met gezichtsscrub) om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna een (zuiverende) masker opdoen. En na de masker een gezichtscrème. Het best is om dit in de avond te doen, zodat je huid in de nacht goed kan intrekken. De volgende dag ziet je huid er echt top uit!

Hafsat
27-02-2004, 12:19
Origineel gepost door TwinkleEye_19 Ik heb er ook een en het is echt heel goed voor je huid. Je moet het bakje tot de helft (of als je langer wilt tot maximun) vullen. Dan ga je je gezicht stomen. Na afloop moet je je gezicht scrubben (met gezichtsscrub) om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna een (zuiverende) masker opdoen. En na de masker een gezichtscrème. Het best is om dit in de avond te doen, zodat je huid in de nacht goed kan intrekken. De volgende dag ziet je huid er echt top uit! Het is inderdaad heel goed voor je huid! Maar er gaat zoveel tijd in zitten :( Origineel gepost door Mievrouw Er is ook een andere Goedkopere manier; sterker nog GRATISS.. Gewoon kokend water in een emmer, je gezicht erboven, een handdoek op je hoofd en af en toe happen naar adem :giechel: safi. :hihi:

TwinkleEye_19
27-02-2004, 12:26
Origineel gepost door Hafsat Het is inderdaad heel goed voor je huid! Maar er gaat zoveel tijd in zitten :( Je moet het voor jezelf inplannen. Bij mij is het meestal de zondagavond. En doe dingen tegelijkertijd om tijd te winnen. Wanneer ik m'n gezicht stoom heb ik ondertussen m'n voeten in een voeten(bubbel)bad. Als ik masker op heb, droog ik m'n voeten en ga dan m'n handen en voeten manicuren. Zo heb ik in korte tijd, veel gedaan. :D

Hafsat
27-02-2004, 12:31
Origineel gepost door TwinkleEye_19 Je moet het voor jezelf inplannen. Bij mij is het meestal de zondagavond. En doe dingen tegelijkertijd om tijd te winnen. Wanneer ik m'n gezicht stoom heb ik ondertussen m'n voeten in een voeten(bubbel)bad. Als ik masker op heb, droog ik m'n voeten en ga dan m'n handen en voeten manicuren. Zo heb ik in korte tijd, veel gedaan. :D :wat?!: Je eigen beautyfarm op de zondagavond :D Ik vind het al heel wat dat ik mijn haren borstel en een creme op mijn gezicht smeer :hihi:

TwinkleEye_19
27-02-2004, 12:36
Origineel gepost door Hafsat :wat?!: Je eigen beautyfarm op de zondagavond :D Ik vind het al heel wat dat ik mijn haren borstel en een creme op mijn gezicht smeer :hihi: :hihi: Kweet, ben echt erg joh. Heb ook een electrische manicureset en gezichtsborstel. Maar voel me na afloop echt goed gewoon. (Ben meestal daarvoor naar de zonnebank of infraroodsauna geweest). :D

Hafsat
27-02-2004, 12:45


Origineel gepost door TwinkleEye_19 :hihi: Kweet, ben echt erg joh. Heb ook een electrische manicureset en gezichtsborstel. Maar voel me na afloop echt goed gewoon. (Ben meestal daarvoor naar de zonnebank of infraroodsauna geweest). :D :wow: En je eet ook nog eens alleen maar komkommer, sla en tomaat :hihi: Gezond hoor :goedzo: :D Jij bent mijn voorbeeld :hoera:

TwinkleEye_19
27-02-2004, 12:49
Origineel gepost door Hafsat :wow: En je eet ook nog eens alleen maar komkommer, sla en tomaat :hihi: Gezond hoor :goedzo: :D Jij bent mijn voorbeeld :hoera: Je hebt me honger bezorgd! :( Heb vanochten broodje gezond gegeten en ga zo lunchen met weer een volkoren! broodje gezond (roomkaas, sla, komkommer en tomaat). :D En heb als tussendoor manaderijn in me tas en drink alleen nog maar thee. Vanavond heb ik Bodyshape en Power-Yoga. Inderdaad, beter ga jij ook wat doen....:stout: (En nee, Hafsat, uit je neus peuteren valt niet onder de categorie gezond :jammer: :D)

Hafsat
27-02-2004, 12:53
Origineel gepost door TwinkleEye_19 Je hebt me honger bezorgd! :( Heb vanochten broodje gezond gegeten en ga zo lunchen met weer een volkoren! broodje gezond (roomkaas, sla, komkommer en tomaat). :D En heb als tussendoor manaderijn in me tas en drink alleen nog maar thee. Vanavond heb ik Bodyshape en Power-Yoga. Inderdaad, beter ga jij ook wat doen....:stout: (En nee, Hafsat, uit je neus peuteren valt niet onder de categorie gezond :jammer: :D) Ik leef zooooo ongezond :( Maar jij overdrijft gewoon :ego: :D Ik ga binnenkort sporten :o................. als het niet meer zo koud is :D


Pagina's : [1] 2