Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : De joden.....De joden doden....De joden doden vrolijk verder....Pagina's : [1] 2

Ali_Z
18-10-2002, 18:32


Zes doden bij actie leger Israël RAFAH, vrijdag Bij een actie van het Israëlische leger gisteren in het zuiden van de Gazastrook zijn minstens zes Palestijnen gedood. Onder de slachtoffers zijn zeker twee kinderen. Nog eens zeker vijftig anderen raakten gewond bij gevechten in Rafah op de grens met Egypte, aldus Palestijnse bronnen. Het leger trachtte gisteren in het vluchtelingenkamp van Rafah tunnels onschadelijk te maken die Palestijnen zouden gebruiken voor smokkel van wapens en mensen. Israël zegt dat het slechts heeft geschoten op gebouwen van waaruit zij onder vuur werden genomen. Volgens de Palestijnen schoten de soldaten echter op willekeurige doelen. Het nieuwste incident komt op het moment dat premier Sjaron op bezoek is in de VS. „Het Israëlische leger heeft de hoogste morele waarden in de wereld en doet zijn best nooit burgers te treffen”, aldus Sjaron gisteren. Volgens getuigen nam het Israëlische leger gisteren gebouwen onder vuur, nadat Palestijnen op twee Israëlische bulldozers hadden geschoten. http://editie.telegraaf.nl/daily/2002/10/18/TE/TE_1S_20021018_11/articles/TE_1S_20021018_11_355_1_thumb.jpg • Een Palestijns jongetje wordt weggedragen nadat een Israëlische granaat zijn huis heeft geraakt in het vluchtelingenkamp van Rafah. FOTO: REUTERS Wat zijn de Joden toen stoer he: Ze kunnen zelfs babietjes vermoorden... Ali Z.

Rizkkii
18-10-2002, 19:38
Origineel gepost door heetuh_blikssem En ik dacht dat de Joden het uitverkoren volk waren? Inderdaad ja, uitverkoren om ze uit de weg te ...... j0den weten een ding en dat is ander volkeren onderwerpen aan hun wil. Daarom geloof ik dat ze de mens in zijn geheel bedreigen in zijn bestaan zelfs nog erger dan AIDS.

mohammedALI
12-01-2005, 12:02
Veel kinderen worden slachtoffer. Tijd dat de joden het land terug geven aan de rechthebbende.

Khanoussi
12-01-2005, 12:04
Anders open je nog meer 2 jaar oude topics :| ;)

Tim76
12-01-2005, 12:07


Wat die Israelische militairen in veel gevallen doen is echt schandalig. Maar juist omdat ik het schandalig vindt geef ik ook aan dat diezelfde Israelisch een legitieme staat hebben. Zien jullie dat ook?

sweetylady007
12-01-2005, 14:14
Esalaam Wij Mensen Kunnen Nix Doen Allah {s.w.t} Zal Met Hun Afrekenen En Het Enige Wat We Voor Die Kinderen Kunnen Doen Is Doe3a Wa Salaam Mo3aleikom

LOUIZ
12-01-2005, 14:35
Wat die Israelische militairen in veel gevallen doen is echt schandalig. Maar juist omdat ik het schandalig vindt geef ik ook aan dat diezelfde Israelisch een legitieme staat hebben. Zien jullie dat ook? Schandalig is naar mijn mening te zacht uitgedrukt. Hoe kan het volk dat steeds beroep doet op die oh zo mooie Nazi tijd, oorlog voeren of sterker nog burgers vermoorden?

LOUIZ
12-01-2005, 14:36
Esalaam Wij Mensen Kunnen Nix Doen Allah {s.w.t} Zal Met Hun Afrekenen En Het Enige Wat We Voor Die Kinderen Kunnen Doen Is Doe3a Wa Salaam Mo3aleikom Wij kunnen weldegelijk wat doen en dat is de joden veroordelen en zoveel mogelijk boycotten.

LOUIZ
12-01-2005, 14:44
dus gewoon maar machteloos toekijken... vindt je???? Du3a is het minste wat we kunnen doen voor ze..... ! Bestrijdden die joden dat moeten we doen...... en niet als maatjes zij aan zij met ze gaan staan en met ze mee lopen terwijl ze elke dag ons bloed vergieten! Waren er maar meer mensen net zo wakker als jij! Verdelgen die joden en hun ook hier op Marokko.nl niet de hand boven het hoofd houden!

Ulysses
12-01-2005, 15:08
Veel kinderen worden slachtoffer. Tijd dat de joden het land terug geven aan de rechthebbende. Schreef degene met het plaatje van de massamoord op duizenden mensen. :rolleyes: . Volgens getuigen nam het Israëlische leger gisteren gebouwen onder vuur, nadat Palestijnen op twee Israëlische bulldozers hadden geschoten. Dit klinkt weer als een typisch geval van ''dappere Palestijnse strijders'' die een oorlogsmisdaad plegen door zich tussen de burgerbevolking op te houden en vervolgens te schieten. Dat er dan kinderen gedood kunnen worden, dat gaat de soldaten van De Hemel uiteraard niet aan.

LOUIZ
12-01-2005, 15:11
Schreef degene met het plaatje van de massamoord op duizenden mensen. :rolleyes: . Volgens getuigen nam het Israëlische leger gisteren gebouwen onder vuur, nadat Palestijnen op twee Israëlische bulldozers hadden geschoten. Dit klinkt weer als een typisch geval van ''dappere Palestijnse strijders'' die een oorlogsmisdaad plegen door zich tussen de burgerbevolking op te houden en vervolgens te schieten. Dat er dan kinderen gedood kunnen worden, dat gaat de soldaten van De Hemel uiteraard niet aan. Wie waren die getuigen? Benjamin Cohen & Jerry Freudberg?

atropos
12-01-2005, 15:15
...en ook deze discussie loopt weer ver achter bij de realiteit: het gros van de palestijnen is het geweld en de doden moe en stemde dus op een vredesduif...nu sharon nog weg en dan bestaat er binnenkort geen hamas meer en hopelijk ook geen oorlog. oorlogen kennen alleen maar verliezers.

garf23
12-01-2005, 15:15


Schreef degene met het plaatje van de massamoord op duizenden mensen. :rolleyes: . Volgens getuigen nam het Israëlische leger gisteren gebouwen onder vuur, nadat Palestijnen op twee Israëlische bulldozers hadden geschoten. Dit klinkt weer als een typisch geval van ''dappere Palestijnse strijders'' die een oorlogsmisdaad plegen door zich tussen de burgerbevolking op te houden en vervolgens te schieten. Dat er dan kinderen gedood kunnen worden, dat gaat de soldaten van De Hemel uiteraard niet aan. klopt dit is de stijl van de terroristen om vanuit huizen of flats de IDF of joodse dorpen te beschieten , Ze kiezen liefst nog huizen waar vrouwen en kinderen zitten dat geeft goede plaatjes op Aljazeera.

Ulysses
12-01-2005, 15:16
Wie waren die getuigen? Benjamin Cohen & Jerry Freudberg? Oei, sterke hoor! Heb je nog iets rationelers dan riooljournalistiek te bieden op die getuigenverklaringen?

Arthas
12-01-2005, 15:19
De joden moeten terug naar waar ze vandaan komen! Ze moeten terug naar waar de stammen Benjamin en Juda vroeger leefden! .... Dat is dus de west-bank... Jeruzalem included.


Pagina's : [1] 2