Bekijk volle/desktop versie : Marokkanen gezocht voor BUS incidenten in Utrecht



13-11-2008, 12:58
donderdag 13 november 2008 06:56 uur
Buschauffeurs GVU bespuugd en beledigd

UTRECHT - Woensdagavond besteedde Bureau Hengeveld onder andere aandacht aan een zaak waarin twee buschauffeurs van het GVU zijn bespuugd door passagiers.

Op dinsdagmiddag 9 september rijdt een chauffeur met zijn bus over de Donaudreef in Utrecht, richting station Overvecht. Twee jongens fietsen slingerend voor de bus en kijken een aantal keer wat provocerend over hun schouders naar de bus. Bij de Berezinadreef stopt de chauffeur om een vrouw in te laten stappen. Dan komt één van die twee jongens naar de bus toe. Hij begint te schelden tegen de buschauffeur. Vlak voordat hij wegloopt, spuugt hij de chauffeur in zijn gezicht. Het signalement van deze jongen luidt als volgt:

· 15 – 16 jaar
· Noord Afrikaans uiterlijk
· 1.70m
· rood/oranje shirt
· zwarte pet

Een incident als dit is helaas geen uitzondering. Het gebeurt ook op vrijdag 12 september. Die ochtend rijdt een chauffeur in zijn bus weg van het busstation. Eén van de passagiers komt hem vertellen dat er achter in de bus een man en een vrouw drugs aan het gebruiken zijn. Bij de eerstvolgende halte zet de chauffeur de bus stil en loopt naar achteren. Hij opent de deuren en verzoekt het tweetal dringend, doch vriendelijk om uit te stappen. De vrouw stapt meteen uit. De man doet nog even lastig en spuugt de chauffeur in zijn gezicht voordat hij de bus verlaat.

Het signalement van deze spugende man luidt als volgt:
· ca. 35 jaar
· ca. 1.75 m
· vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst
· kort, zwart stekeltjes haar
· verzorgd uiterlijk
· gebleekte spijkerbroek
· donkerkleurige jas

Bekijk hieronder de beelden van het tweede incident.

Buschauffeur GVU bespuugd en beledigd (1)
Buschauffeur GVU bespuugd en beledigd (2)

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/200618

En nu verpesten zij het weer voor de anderen en zo gaat het maar door...

13-11-2008, 13:04


Blijkbaar vinden ze het nodig om extra olie op het vuur te gooien.

13-11-2008, 13:16

Citaat door IceTea35:
Blijkbaar vinden ze het nodig om extra olie op het vuur te gooien.


Rare firguren

14-11-2008, 02:37

Citaat door nador_utr:
Rare firguren


De Marokkaanse gemeenschap moet eindelijk eens lef tonen door die jongens aan te geven en dat als een heldendaad en niet als verraad zien. Er zijn vast genoeg mensen binnen de gemeenschap die zo'n iemand bij naam, (en misschien bij geboortedatum en woonadres) kennen, dus wat let hun dan nog? Met zo'n mentaliteit kunnen veel meer zaken opgelost te worden. De raddraaiers worden bovendien uit hun anoniemiteit gehaald, (iets waar ze bovendien een grote hekel aan hebben), en gaan dan zich vaker bedenken om nog eens rottigheid uit te halen.

14-11-2008, 02:43



Citaat door nador_utr:
Rare firguren
Nou, daar hebben we toch psychiaters voor! Stuur die schoffies verplicht naar zo'n man of vrouw toe, (desnoods van Marokkaanse komaf, die tevens hun cultuur en gedachtengang begrijpt), en laat eens hun schedel eens goed doorlichten.

20-11-2008, 17:59
Wil de dader zich even gaan melden. Grote kans dat-ie op deze site komt met zoveel leden

20-11-2008, 18:54

Citaat door TheMurdock:
Wil de dader zich even gaan melden. Grote kans dat-ie op deze site komt met zoveel leden


Precies! En als hij flink is, doet hij dat, anders is hij een mietje van het zuiverste water. Wie hem kent, zou eigenlijk ook flink moeten zijn om hem aan te geven bij de politie, (algehele burgerplicht!). Doen zij het niet, dan zijn dat net zulke erge slapjanussen als de dader zelf!

Zo, gelezen? Goed, en nu als de wiedeweerga jezelf danwel hem aangeven!