Bekijk volle/desktop versie : Mijn verloren liefdePagina's : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

10-11-2002, 02:31
dag lamya

ik wil ook snel een vervolg
laat ons niet al te lang wachten...................

groetjes van mij

10-11-2002, 11:13


Ik wil een vervolg!!
Nadia

10-11-2002, 12:48
GA SNEL VERDER!!!!!!!

11-11-2002, 13:27
Hoi schat,
Je weet wie ik ben en hopelijk weet je ook dat ik maar een geintje maakte.Ik hou van je meid en ga zo door.

dikke kus sam.

11-11-2002, 13:41


Haaaaallllooooo?!Komt er nog wat meid?We zitten te wachten en te wachten!!

Isha

11-11-2002, 23:35
ik sluit mij aan bij mijn voorgangers. Ik WIL een vervolg!!!!!!!!! Dit verhaal is echt harstikke goed!!!!!

13-11-2002, 00:11
Hallo lieve mensen, bedankt voor jullie geduld hier komt weer een vervolg.
Liefs,
Lamya

"Ben je nou nog aan het werk", opkijkend van mijn scherm zag ik Dirik plaats nemen op de stoel tegenover mij. "Je werkt veels te hard Semra", zei Dirik. De klok gaf al aan dat het half 6 was. Dirik moest eens weten dat ik vandaag niks had gedaan op werkgebied. Ik zat me de hele dag suf te piekeren, hoe ik het beste met Tarik kon omgaan. Ik begreep niets meer van die jongen. Terugdenkend aan onze relatie die heel liefdevol was kon ik me niet voorstellen dat dit nu één en dezelfde persoon was. Tarik is erg veranderd, oh hij was nog even knap misschien zelfs knapper maar daarnaast was hij ook veel harder geworden kwa karakter. Als we vroeger ruzie haddendan was ik meestal degene die iets onaardigs zei en nu leken de rollen wel omgedraaid. Bij alles wat hij zei probeerde hij me te kwetsen. En het verbaaswekkende van dit alles was dat zijn woorden me ook elke keer diep raakte. "Ja, hij is goed bezig", zei Dirik. "Hé, hoe bedoel je", zei ik.
"Met het feit dat hij bedrijven opkoopt tot een succes maakt en weer door verkoopt die jongen tovert alles in goud".
"Wie", zei ik niet beseffend waar hij het over had. "Tarik die niewe client, waar ben je met je gedachten Semra! Sluit je computer nou, je moet echt niet te lang bij je werk stil staan", zei Dirik. Glimlachend keek ik Dirik aan, je moest eens weten wat ik de hele dag heb uitgevoerd, dacht ik. "Je hebt gelijk", antwoorde ik meegaand. En voegde woord bij daad. Ik durfde niet meer verder te vragen over Tarik en liet het daar dan ook bij. Snel afscheid nemend van Dirik, liep ik het gebouw uit!!

De volgende dag reed ik moe naar kantoor. Het liefste wilde ik weer terugkruipen naar bed. Ik voelde een hoofdpijn opkomen en had helemaal geen zin om met Tarik mee te gaan. Op me werk aankomend stond Dirik en Tarik me op te wachten. "Je bent laat", zei Tarik. "Hadden we dan een tijd afgesproken", antwoordde ik kattig terug. "Neem het haar niet kwalijk Semra is niet echt een ochtend mens", kwam Dirik sussend tussen ons beide. "Zullen we", zei ik, wetend dat ik hier toch niet onder uit kon komen. "We gaan met mijn auto", zei Tarik en liep met zelfverzekerde passen weg. Vermoeid liep ik hem achterna en had geen kracht om te weigeren. Stil zwijgend zaten we naast elkaar. Tarik reed heel hard, en ik voelde de misselijkheid opkomen. "Stop", riep ik hard, verbaasd deed hij wat ik zei. Snel uitstappend liep ik de berm in om over te geven. Er kwam niks uit ik voelde me leeg en realiseerde me dat ik niets had gegeten.
"Gaat het lieverd", vroeg Tarik en pakte mijn gezicht in zijn handen, zodat ik hem wel moest aankijken. Er sprongen tranen in mijn ogen en die ik met de weinig kracht die ik had probeerde tegen te houden. "Ja het gaat wel", fluisterde ik. Hij trok menaar zich toe en hield me stevig vast, zonder tegen te werken liet ik het toe en legde mijn hoofd vermoeid op zijn schouders. "Ik kan niet meer", fluisterde ik. Een kus gevend op mijn voorhoofd antwoorde hij: "Het komt wel goed, ik ben er nu voor je"!!!

13-11-2002, 00:41
Tbarkallah 3lik a Lamya, echt een mooi verhaal! (goedzo:

Ga je aub gauw verder?? Ik ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren..

Liefs,

13-11-2002, 00:42
MEID GA VERDER ECHT GOED VERHAAL.
VVVVEEEEEEEEEERRRRRRRVVVVVVVVOOOOOOOOLLLLLGGGGGGG

13-11-2002, 00:57
He lieve meiden,

Ik heb al een vervolg geschreven, maar zal het morgen plaatsen. Heb eigenlijk even geen zin om te tikken. Maar ik beloof jullie dat morgen het vervolg er staat.

VEEL liefs,

Lamya

13-11-2002, 13:33
achhhh wat liefffffffffffff
maar ga verder dit verhaal is wel leuk
kusjes fouzia

13-11-2002, 14:12
GA GAUW VERDER!!!!!!!!!

14-11-2002, 01:11


Genietend van de omhelzing ging opeens de telefoon van Tarik over. Me voorzichtig loslatend nam hij op. "Ja, ik ben onderweg, ik kom eraan", hoorde ik Tarik zeggen.
"Sorry maar we moeten verder, ik beloof je dat ik rustig aan zal doen, je hoeft niet alles te zien", zei Tarik. Met een glimlacht stemde ik in. Hij houdt niet van je hij had gewoon medelijde met je, zo probeerde ik het klein beetje hoop dat ik in me had te doven. "Zo we zijn er", zei Tarik. Aan zijn gezicht kon ik niet zien wat hij voelde. Ik stapte uit voor een grote herenhuis en keek om me heen. Het was een prachtige locatie voor een hotel. Er heersde een geheimzinnige sfeer om het huis heen. De tuin was prachtig bijgehouden en was heel erg mooi ingedeeld met verschillende soorten bloemen en planten. "Ga je mee naar binnen", zei Tarik. Snel volgde ik hem naar binnen. Het hotel was sprookjesachtig ingericht vol bewondering keek ik om me heen. "Wie heeft het zo ingericht" vroeg ik. "Dounya", antwoorde Tarik, "ze is een hele goede architect"!
"Oh", antwoorde ik een beetje jaloers over het complimentje dat hij haar gaf. Een uur later toen ik het hele hotel had gezien stonden we weer in de grote hal. En hoorde stemmen uit het kamertje recht voor ons. Vragend keek ik Tarik aan. "Kom ik zal je even laten zien wie hier alles gaat managen", zei Tarik met een rare blik in zijn ogen. En liep de richting op van de stemmen, hem volgend deed hij de deur open en daar stond Samir met Dounya. Vol ongeloof keek ik van Tarik terug naar Samir. "Hoi Semra dat is lang geleden", zei Samir.
Ik voelde het misselijk gevoel weer opkomen en liep snel de kamer uit naar een toilet. Daar aangekomen begon ik over te geven. Omdat mijn maag nog steeds leeg was voelde ik mijn maag elke keer weer inkrimpen. Nadat ik mijn mond had gespoeld en diep had adem gehaald liep ik het toilet uit en direct naar de auto. Daar aangekomen wist ik dat ik niet verder kon en dat ik moest wachten op Tarik. Na een half uur in de kou te hebben gestaan kwam Tarik naar buiten.
"Wat bezielt jouw in vredes naam", vroeg Tarik boos. "Wat mij bezielt, hoe durf je dat nog te vragen. Ik ben niet van plan om samen met Samir te gaan werken", zei ik op mijn beurt. "Dat hoeft ook niet, jij maakt alleen promotie voor ons, ben je dat soms vergeten", zei Tarik.
"Maar waarom moet hij alles managen", zei ik geergerd. "Omdat hij daar heel goed in is en omdat het tevens ook mijn neef is, ik kan me haast niet voorstellen dat jij dat vergeten bent. Je had vroeger toch ook geen problemen met hem, dus je zorgt maar dat je het nu ook maar oplost, waar je mee zit", zei Tarik sarcastisch. Met een leeg gevoel keek ik hem aan en realiseerde me dat ik hem had laten geloven dat ik voor Samir had gekozen. Natuurlijk begreep hij mijn reactie niet. Dood op vroeg ik hem of hij me naar huis wilde brengen, thuis zou ik me wel ziek melden. De terug rit naar huis was een ware beproeving, ik wilde mijn frustraties graag uit gillen, maar dat kon niet. Mijn hoofd leunend tegen de hoofdsteun sloot ik vermoeid mijn ogen. Net toen ik dacht dichter bij Tarik te komen gebeurd er dit.
Tarik stopte voor mijn deur, toen ik uit wilde stappen pakte Tarik mijn hand vast. Ik keek hem aan. "Wel gaan rusten he meid", hij wilde nog wat zeggen maar deed het niet. "Bedankt", zei ik en stapte uit.

Een beetje laat, sorry lieve mensen

14-11-2002, 01:17
Ihsane die was speciaal voor jou!

14-11-2002, 06:03
salam meid

mooi verhaal schrijf gauw verder

liefs warda

Pagina's : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16