Bekijk volle/desktop versie : Mijn verloren liefdePagina's : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

05-11-2002, 21:29
meid je houd ons wel in de spanning
ga gauw verderrrrrrrrrrrrrr
pleaseeeeeeeee

05-11-2002, 23:32


Bedankt voor al jullie lieve reacties, ik zal zo snel mogelijk een vervolg plaatsen.

VEEL liefs,

Lamya

06-11-2002, 07:41
Vervolg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06-11-2002, 22:31
Ewa lamya, komt er nog een vervolg?

xXx-jes Riffia

07-11-2002, 14:48


Lullig hoor van je lamya je houdt ons gewoon aan het lijntje kan het een beetje sneller en je moet niet aan een stuk blijven hangen.

07-11-2002, 15:16
"Ik dacht dat ik de enige was", riep Rachid! Verstrooit keek ik hem aan. " Het eten is veels te heet, dat kan je toch gewoon zeggen in plaats van door te blijven eten tot je erbij neervalt, Semra"! " He, ow nou ja ik ben veelt te netjes opgevoed om daar iets over te zeggen. Maar sorry Hanan ik kan niet meer het is echt veel te heet. Ik neem even een slokje water". Ik stond snel op, blij met die excuus liep ik de keuken in en deed de deur open van het balkonnetje en stapte zo naar buiten. De frisse lucht diep inademend, plooide mijn lippen zich tot een glimlach. Arme Rachid zich helemaal niet bewust van het feit dat hij mijn redder in nood was.
Terugdenkend aan wat er aan tafel gebeurde, zorgde weer voor een vloed van tranen. Waarom deden zijn woorden mij toch zoveel pijn? Het is al vijf jaar geleden, ik ben toch niet zo een meisje die de rest van haar leven om een jongen blijft geven! Me voornemend nooit meer een traan om hem te laten draaide ik me om en botste zo tegen een harde lichaam op. "Sorry", hoorde ik Tarik zeggen. "Wat doe jij hier", reageerde ik. " Ik wil je graag mijn excuus aanbieden" zei Tarik. Vragend keek ik hem aan en mijn hart begon sneller te kloppen is er nog hoop!!!! " Hoezo je gaf toch gewoon jouw mening", antwoorde ik sarcastisch. "Ja, maar ik wil Hanan's dag niet verpesten". Vol ongeloof keek ik hem aan. Het ging hem dus gewoon om Hanan en ik was er met me stomme kop bijna ingetrapt. Ik schudde mijn hoofd en liep langs hem heen om naar binnen te gaan, snel pakte hij mijn hand vast en trok me naar zich toe. Hij keek me doordringend aan en boog zijn hoofd om mij te kussen. Ik zag zijn lippen steeds dichter bij komen en liet het toe, toen zijn lippen de mijn raakte trok ik me snel los en keek hem aan met al het moed in me. Sarcastisch fluisterde ik: "Ik huppel misschien wel van de ene naar de andere maar jij bent echt verleden tijd!!" Aan de blik in zijn ogen kon ik zien dat mijn woorden hem net zo hadden geraakt als de zijne mij hadden geraakt. Jammer genoeg voelde ik mij niet blij, maar intens verdrietig en met dat gevoel liep ik naar binnen en liet hem achter. Na het eten kwam er snel een einde aan de avond en dat was maar goed ook. Na de gebeurtenissen in het balkon hebben we elkaar genegeerd. Toen de laatste gasten weg waaren, ontsnapte me een diepe zucht. Hanan keek me nadenkend aan. En zo begon haar kruisverhoor. Terugdenkend aan ons gesprek was ik niet echt trots op de manier waarop ik Hanan voor de gek had gehouden, maar ik kon het niet over mijn hart krijgen om haar het hele verhaal te vertellen. Ik was zo moe en was al blij toen ze erover op hield en ik naar huis kon. Ik wist dat dit zo niet door kon gaan en besloot stappen te ondernemen, om zo de rust en vrede in de groep te behouden!!!!!!!

Thuis was Tarik ook aan het nadenken over de stappen die hij wilde ondernemen, maar die hadden niks te maken met rust en vrede, maar over hoe hij Semra voor eens en altijd een lesje kon leren!!!!


07-11-2002, 15:26
Ooooooooeh.. spannend!! ga verder meid!!
Nadia

07-11-2002, 19:46
wwwwwwaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwww........... .......

GA VERDER,MAAR LAAT DIE TWEE WEER TOT ELKAAR VINDEN.
een trouwe fan.

07-11-2002, 21:36
GA GAUW VERDER!!!!!!!!!!!!

08-11-2002, 15:08
Hallo lamya,

Hoe kom jij aan het verhaal heb jij het niet van mij gestolen mevrouwtje en nu probeer je alle eer te winnen,vind ik niet kunnen.
Maar ja het is jou leven.

de groeten

08-11-2002, 15:13
Na een week vrij, waarin ik dacht lekker tot rust te komen begon ook voor mij de maandag als een gewone werkdag. Rijdend naar het kleine promotie bedrijf waar ik werk realiseerde ik me dat ik weer zin had om actief aan de slag te gaan met het opzetten van campagnes voor bedrijven in de omgeving. Op me werk aangekomen groette ik iedereen en bleef nog even babbelen toe Yessica onze secretaresse me melde dat Dirik (dat is onze manager) me wilde spreken.
"Heb je me gemist Dirik", vroeg ik toe ik de deur open deed, lachend keek hij me aan. "Jouw zal ik altijd missen ook al ben je bij me", grapte hij terug. "Je wilde me spreken?", zei ik. "Ja dat klopt ik wil je graag voorstellen aaan onze nieuwe client waar jij een campagne voor moet opzetten. Verbaasd keek ik om me heen en kon mijn ogen niet geloven. Daar stond Tarik me voldaan aankijkend. Me snel herstellend groettee ik hem liefje en voelde mijn voornemens om vrede met hem te stichten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dirik die niets in de gaten had, vertelde Tarik hoe goed ik wel niet was in mijn werk. Rustig luisterde Tarik naar Dirik. "Nou ik jullie heb voorgesteld ga ik even het contract halen" en zo liep Dirik de kamer uit. Ik wende me tot Tarik en keek hem neidig aan. "Wat doe jij hier", zei ik. "Dat weet je toch ik wil graag mijn nieuwe hotel promoten", zei Tarik koeltjes. Hotel ging er door mij heen, vol onbegrip keek ik hem aan. "Wij zijn een hele dure promotie bedrijf", loog ik, "misschien moet je het maar bij een ander bedrijf proberen".
"Nee het bevalt me hier wel", zei Tarik. De woede in mij werd steeds sterker. "Eerst pak je mijn vrienden van mijn af en nu probeer je het hier op mijn werk voor mij te verpesten", schreeuwde ik hem toe. Beheerst keek hij me aan. "Als je zo goed ben als je baas zegt hoef je je toch nergens druk om te maken, tenzij je op een andere manier aan je functie bent gekomen", antwoordde hij spottend. Vol emotie keek ik hem aan. "Ik haat je", fluisterde ik hem toe.
Dirik kwam fluitend de kamer weer binnen zich alleen bewust van het feit dat deze campagne weer geld in het laatje bracht. Tarik tekende het contract als eerst en bood me met een duivels lach zijn pen aan. Nog steeds in twee strijd over wat ik nu moest doen nam ik de pen aan. Wetend dat dit zakelijk was begon ik het contract te tekenen. "Zo nu zijn we in het echt verbonden", grapte Tarik. Nog steeds boos keek ik hem aan. Dirik trok even zijn wenkbrauw op maar dacht al snel weer aan het geld en gaf Tarik een hand. "Zo kan ik nu gaan", zei ik. "Tuurlijk je kan weer aan het werk ik zie dat je er zin in hebt", antwoordde Dirik. Tarik keek me glimlachend aan. "Trouwens ik heb morgen met Tarik afgesproken zodat jullie samen het pand kunnen bekijken, is dat goed", zei Dirik. Me voor de geest houdend dat dit zakelijk was anwoordde ik oke en liep snel weg de kamer uit!!!

08-11-2002, 15:16
Speciaal voor Nihad!!!!!
En bedankt voor alle leuke reacties. Probeer zo snel mogelijk weer een vervolgje te plaatsen.

Groetjes,
Lamya

08-11-2002, 15:29


hey lamya,
bedankt meisje dat je het speciaal voor mij hebt geplaatst.
ik werdt gek van het wachten op een vervolg,ga zo verder meid.
maar laat die twee weer tot elkaar vinden.ze houd nog steeds van hem en wat is hij van plan,hij wil toch geen wraak nemen he.
ik weet het ik ben nieuwschierig.
nihad

10-11-2002, 00:31
Vervolg!!!!!!!!!!!!!!!!

10-11-2002, 02:09
Ik wil vervolg plz zo snel mogelijk
en een LANG STUKJE!!!
plzzzzzzzzz
thanks
bye bye

Pagina's : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16