Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Haar uitval en kroes wordend haar HELP!23-02-2004, 18:01

Citaat door Dunya_magrebia:
salaam mijn broeders en zusters.
ik wil jullie graag om een gunst vragen. Sinds ik in de zomer 2003 naar marokko ben geweest is mijn haar heel raar geworden. Ik had eerst heel mooi stijl haar maar nu valt het uit. En niet zo een heel klein beetje ook. Veel mensen hebben tegen me gezegd dat het door zwarte magie en het boze oog of so komt!:tover:
HELP! wat denken jullie hier van? en hebben jullie tips?
.

23-02-2004, 19:03


Hoi,

Als je je haar laat ontkroezen in Marokko door Stief of Patcha. Heb je op het eerste gezicht, no bad hairdays meer de eerste paar maanden.

Maar daarna is je haar structuur de klus kwijt lijkt het, dat komt door de zware chemische stoffen.
Dit product moet je niet samen gebruiken met Henna! Ookal is het maanden geleden dat je t hebt gebruikt, je bent je haardos in no time kwijt.

Dus dat raad ik je ten zeerste af.

Haar uitval kan ook door stress komen, geeft jezelf (en je haar) meer rust en ga vaker relaxen.

Veel succes!

Groetjes (B_Eyes) of te wel Karima!

23-02-2004, 19:08
Salaam dunya maghrebia

Ik wil absoluut geen eljoesjes opwekken ofzo....maar zoiets kan best. het beste wat je kan doen is voortaan iets bij je dragen tegen boze oog of iets tegen shor..zoals je weet er zijn genoeg sajatien in maroc maar ook hier die je niets gunnen.
Maar daar moet je niet teveel over gaan nadenken is niet gezond..
en de andere optie is het kan ook best iets natuurlijks zijn mischien stress of teveel nadenken...maar ik denk dat je zelf al van alles hebt geprobeerd..dus ik zou het echt niet weten.
Maar het komt wel goed ensaghallah

23-02-2004, 20:08
Nee joh die zeggen maar wat, eet veel fruit en groenten zou ik zeggen. succes!

23-02-2004, 21:32


om ja haar te laten glanzen spoel je het best uit met koud water, en de haren niet direct in een dot met 10 elatiekjes he

01-03-2004, 09:41
Eng zeg. Heb je het niet laten behandelen in Marokko misschien komt het daardoor..

01-03-2004, 13:24
Salaam,

Het kan door allerlei factoren veroorzaakt worden, dat je haar uitvalt en droger is geworden. Heb je iets gebruikt in je haren wat een allergische reactie kan veroorzaken? Als je ooit een steilingsmiddel hebt gebruikt en misschien henna niet zolang erna dan is dat al een gevaar voor je haar. Of een bepaald produkt dat je voor je haar gebruikt en je bent in het zwembad(waar zich chloor bevindt) bent gaan zwemmen. Kan simpelweg ook door het water van marokko komen in combinatie met de hete zon, wind en strand. Te vaak verven en nooit je haar voeden, haarmaskers of conditioners gebruiken, dat kan op lange termijn ook funest zijn voor je haar.

Het beste is om naar een specialist te gaan of naar je huisarts, hij kan diagnose stellen en je adviseren over wat je moet doen. Misschien is het gewoon tijdelijk, dat kan gebeuren, je haar kan ook net als je lichaam gewond raken, maar met verzorging en wat tijd komt het allemaal in orde.

Veel mensen zweren erbij dat olijfolie en knoflook het haar doet herleven, voller en sterker maakt. Het zijn natuurlijke ingrediënten en vol vitamines dus kwaad kan het in ieder geval niet.

Inshallah komt het goed.


06-03-2004, 22:05
wejooooooooooooooooo

08-03-2004, 14:23
Salam,

Als reactie op bniznessnia' reactie(snap jet nog??). Mocht er sprake van si7r zijn of het boze oog dan moet je naar een imam gaan die door middel van de koran de si7r weghaalt en niet naar een kwakzalver gaan die zegt dat je "amuletten" bij je moet dragen.


M3a salam

20-03-2004, 20:01

Citaat:
Origineel gepost door Dunya_magrebia
salaam mijn broeders en zusters.
ik wil jullie graag om een gunst vragen. Sinds ik in de zomer 2003 naar marokko ben geweest is mijn haar heel raar geworden. Ik had eerst heel mooi stijl haar maar nu valt het uit. En niet zo een heel klein beetje ook. Veel mensen hebben tegen me gezegd dat het door zwarte magie en het boze oog of so komt!:tover:
HELP! wat denken jullie hier van? en hebben jullie tips?
Wallah ik herken mezelf in jou...ik heb gezworen nooit meer mijn haren aan iemand te laten zien in maghreb. Gewoon een hoofdddoek op houden. Waar ik ook heen ga.

Een paar jaar terug was ik ook naar maghreb gegaan en toen ik terug was in nederland, viel mijn haren in grote hoeveelheden uit. Mijn haren is aanzienlijk minder geworden. Uit wanhoop heb ik toen de schaar in mijn haren gezet en geknipt. Maar elke dag hoop ik met de rahma van god dat mijn haaruitval minder wordt.

Ik heb zoveel produkten geprobeerd, maar niks heeft geholpen.

Beslama

21-03-2004, 12:06
Ga hoofddoek dragen dat beschermt je tegen de zon en tegen het boze oog van mensen.
Echt een aanrader!!!!!!!!!!