Bekijk volle/desktop versie : *Kookboekjes van Rachida Amhaouche*



06-11-2008, 18:54

Wie heeft er al recepten geprobeerd. Ik zit nu in het boekje "Toast en hartige hapjes" te kijken. En ze gebruikt heel vaak Mortadella, maar wat is dat??
Als ik het google krijg ik:
Gekookte cylindervormige charcuterie van uitgelezen varkens en rundvlees dat gemalen wordt tot een fijne en lichtvette pasta. Soms worden er pistachenoten bijgevoegd.

Dat kan toch niet goed zijn?


06-11-2008, 20:17


dat is marokkaanse worst die is verchillend van smaak met olijven enzv we hebben hier ook worst maar anders ik vindt zelf niet lekker maar in belgie kan je wel die mortadilla van marokko krijgen hier weet ik het niet nou succes ermee

06-11-2008, 20:53
ik heb haar boekjes en heel vaak laat ik dingen weg die in mij oren heel vreemd klinken en toch smaakt het altijd nog goed.

06-11-2008, 20:57
Mortadella is idd worst..

(ik lus dat dus echt niet he.. vooral niet die je in marokko kunt kopen.. Maar als het goed is kun je dat bij een marokkaanse slager halen.. Wij noemen het 'kashir" .. Brood worst dus.. )

Btw.. ik heb ook al veel boekjes van haar.. hele collectie in het Arabisch. In marokko gekocht. En paar in het nederlands..

30-11-2008, 19:14


kan je ze hier plaatsen die nederlandse

30-11-2008, 19:35
Leuke boekjes zijn dat,heb ze toevallig vandaag in vleuten gekocht
allemaal!

30-11-2008, 19:58
kan je ze misschien plaatsen

01-12-2008, 00:20
Ik heb ook een paar van haar boekjes, maar in het Arabisch

02-12-2008, 23:04
ik heb haar grote boek gekocht ..voor maar 22.50 egt heerlijke recepten gebak van alles nog wat...staat er in

03-12-2008, 14:36
kan je een paar recepten hier plaatsen moheida

03-12-2008, 17:32

Citaat door moheida:
ik heb haar grote boek gekocht ..voor maar 22.50 egt heerlijke recepten gebak van alles nog wat...staat er in


waar heb je dat gekocht?

04-12-2008, 17:35
ik heb ook haar boekjes, en soms vind ik haar recepten ook maar raar.