Bekijk volle/desktop versie : Gasten bestelen Nijmeegse studenten



06-11-2008, 11:18
Spaanse gasten bestelen Nijmeegse studenten
Uitgegeven: 6 november 2008 10:44

NIJMEGEN - Drie Spaanse uitwisselingsstudenten van 20, 21 en 23 jaar zijn betrapt toen zij voedsel en drank wilden stelen uit een Nijmeegse studentenflat.
ANP

Het drietal kwam binnen via een nooduitgang en bleek die route al vaker gebruikt te hebben om Nijmeegse studenten te bestelen.

Dat staat donderdag in het digitale studentenblad Vox Online. Het drietal liep met tassen vol levensmiddelen tegen de lamp en is overgedragen aan de politie.

Het bestuur van de Radboud Universiteit beraadt zich nog over de toekomst van de drie, die deelnemen aan het zogenoemde Erasmusprogramma, een door de EU gesubsidieerde uitwisseling.
(c) ANP

Bron

06-11-2008, 11:20


Heel lief van je, Horus, dat je dat "Spaanse" weglaat. dat zie je niet zo vaak. vaak zet je woorden erbij, zoals moslim en marokkaanse.

06-11-2008, 11:28

Citaat door lap_doek:
Heel lief van je, Horus, dat je dat "Spaanse" weglaat. dat zie je niet zo vaak. vaak zet je woorden erbij, zoals moslim en marokkaanse.


Ach, momenteel doen anderen dat ook minder met westers e.d. nou, dan laat ik het ook. Verschil met die anderen is dat westers er vaak bij verzonnen wordt terwijl Spaans in dit geval gewoon in het artikel staat...

Over het algemeen plaats ik alleen wat er ook echt in de titel staat, kun je wel zeggen dat je dat niet leuk vindt, maar dan moet je ergens anders gaan zeuren

06-11-2008, 11:31
Wellicht hebben zij geen inkomen om voedsel te kopen.