Bekijk volle/desktop versie : Arsenal heeft met 2-1 verloren...

01-11-2008, 18:12
Arsenal heeft 2-1 verloren van Stoke city

ze draaien goed laatste tijd Alleen maar beter voor man united

01-11-2008, 18:13

Ik denk dat ze volgende week wel winnen van Manchester, die had geluk dat Hull city vandaag niet 100% was, in de laatste minuten was het wel nagelbijte voor de man u fans

01-11-2008, 18:15
Gefrustreerde Van Persie krijgt rood bij nederlaag in Stoke
Robin van Persie heeft zijn team een slechte dienst bewezen. De aanvaller liep tegen Stoke City tegen een domme rode kaart aan, nadat de thuisclub het duel had beslist. Arsenal verloor van de promovendus met 2-0.

galleria zoom

Andy Griffin speelde de bal ongeveer tien minuten voor tijd terug op doelman Thomas Sorensen. Van Persie probeerde de bal te onderscheppen, maar was veel te laat en gaf de doelman van Stoke City een harde elleboogstoot. Sorensen moest worden behandeld, en ondertussen werd Van Persie met een directe rode kaart eraf gestuurd.

Het incident gebeurde vlak nadat Stoke het duel had beslist. Seyi George Olofinjana had de thuisclub een paar minuten eerder de overwinning bezorgd door de 2-0 te maken.

In de eerste helft was de promovendus al na elf minuten op voorsprong gekomen. Een verre inworp van Rory Delap (foto) werd bij de tweede paal binnengekopt door Ricardo Fuller, die het luchtduel van Kolo Touré won.

Na de 4-4 tegen Tottenham Hotspur laat Arsenal dus opnieuw dure punten liggen. Chelsea won namelijk simpel van Sunderland (5-0), terwijl Manchester United een nipte overwinning behaalde op Hull City (4-3). Liverpool komt zaterdagavond in actie tegen Tottenham Hotspur

Er is zeker wat gebeurd tijdens de wedstrijd. Ik zag dat van Persie rood kreeg en dat er bij 98 minuten gele kaarten werden uitgedeeld. Straks Match off the day maar kijken. Chelsea loopt nu wel weer weg en Liverpool kan op 9 punten voorsprong komen.

01-11-2008, 18:17

Citaat door Mister_Riffi_:

Laten we eerlijk zijn riffi man untid speelde met ze maar Hull city benutte 2 dooie spelmomenten en voor de penalty dat is schande dat keeper daarvoor penal geeft. Was gewoon een duel die ferdinand won. Man united heeft ook wat kansen verspild die er in hadden gemogen.

Volgende week wordt genieten dan speelt man united op zijn best

01-11-2008, 18:19

Citaat door henry14:

V.persie gaf de keeper gewoon een elleboogstoot dat is zijn domme fout. Arsnal was gefrustreerd aan het voetballen. Net op sport1 de samenvatting gezien en stoke city was niet slecht bezig. Er vielen toch wat kaarten aan arsenal kant. Zegt genoeg hoe gefrustreerd hun waren.

01-11-2008, 18:23

Citaat door Barca4Ever10:

Man u, had het zeker niet makkelijk tegen hull, zou mooi zijn als arsenal volgende week thuis wint van manchester, ze zullen echt moeten, 2 wedstrijden 1 punt, dus het is alles of niets

Manchester speelt zakelijk, zeker niet het mooiste voetbal

01-11-2008, 18:25

Ik vind man united prachtig voetbal spelen als het gaat draaien. Ze hebben de spelers ervoor en de kwaliteiten. Volgende week wordt zeker een mooie wedstrijd arsenal honger naar overwinning en man united weet dat ze scherper moeten gaan spelen ook na doelpunten maken. Hopelijk een engelse klassieker

01-11-2008, 19:54