Bekijk volle/desktop versie : Royal Air Maroc binnenkort met nieuwe look!!!!Pagina's : 1 2 [3]

19-10-2002, 03:49
Okay Missy20,

Dan wil ik graag weten wat jij in het dagelijks leven doet!
Dit is meer dan een gezellig gesprekje met een cola light!
You know what your talking about !!! :toink:

Als ik me niet vergis zit er zelfs een Marokkaan bij Martin Air.

19-10-2002, 22:15


Wat ik in het dagelijks leven doe? VEEL LEZEN en zeer goed luisteren naar mensen die iets boeiend te melden hebben aan me, maar dit had ik je toch eerder meegedeeld??? Ik heb een zeer selectief geheugen en onthou daarom alleen die dingen die boeiend zijn en ik moet je bekennen dat de luchtvaart ZEER boeiend is! Of er Marokkanen bij Martinair of een andere NL-luchtvaartmaatschappij vliegen? dat laatste kan ik helaas niet beantwoorden. Dit zullen ze me niet in dank afnemen! Als onze Marokkaanse meiden hier "lucht" van krijgen en ook nog eens er achter komen hoeveel euro's of dollars zij per maand schoon bijgeschreven krijgen op hun bankrekening, zullen ze ze nooit met rust laten ben ik bang....dus daarover zwijg ik.

Wel kan ik je vertellen dat ik twee broers (Marokkaanse) ken die in het midden-Oosten voor een zeer rijke Arabische land vliegen als F/O-ers. Zij hebben voor een airline "gekozen" dat ook rechtstreeks vliegt op CMN. omdat hun ouders daar wonen. Beiden hebben in Amerika gewoond en gestudeerd en daar hun brevetten gehaald. De oudste van de twee (nu 30 jaar en lijkt wel een beetje op Tom Cruise zoals hij was in de film Top Gun) vloog voor een Amerikaanse maatschappij en is een paar jaar geleden "vrijgekocht" door een Arabische maatschappij (vliegt B.777-300) en zijn jongere broertje (nu 26 of 27 jaar en vliegt A.330-200) is direct aangenomen omdat zijn broer daar een goede naam heeft opgebouwd. Van je connecties moet je het zeker hebben in de luchtvaart. Je kunt overigens nooit zomaar (binnen een paar jaar) van airline wisselen, tenzij je een enorme (interne)opleidingsschuld kan en wilt terugbetalen naast je gewone opleidingsschuld en ik kan je vertellen dat dat wel heel veel is!!!
Maar ga je het nog proberen om een opleiding te volgen voor verkeersvlieger of heb je het helemaal opgegeven? Ik wil je nog meedelen, wanneer je aan de standaard toelatingseisen voldoet, dus VWO hebt gedaan met Wiskunde en natuurkunde in je pakket en wanneer je verder helemaal gezond bent, moet je het zeker proberen, anders krijg je misschien spijt voor de rest van je leven dat je het op z'n minst niet nog eens geprobeerd hebt.

31-07-2012, 03:44
Ja, boeiend allemaal, dat ze maar eens wat goedkoper worden

31-07-2012, 03:47

Citaat door Mootje_punt:
kijk eens naar deze datum
Ja, ik zag het, waarom zit jij oude troep naar boven te halen ?

31-07-2012, 06:20


Gaan ze hun prijzen ook aanpassen? Ik vind het zo erg dat ze zo duur zijn!! voor hetzelfde geld voor de ticket boek je all in naar turkije of elders!

Pagina's : 1 2 [3]