Bekijk volle/desktop versie : Eindelijk STEPPE in doel bij H'veen!!



29-10-2008, 12:25
Sollied lijkt te gaan kiezen voor Steppe in doel



Brian Vandenbussche lijkt zijn krediet bij coach Trond Sollied te hebben verspeeld. De coach van SC Heerenveen geeft mogelijk de voorkeur aan de pas 19-jarige Kenny Steppe in het doel voor het thuisduel met Vitesse. De Noorse oefenmeester is niet te spreken over de prestaties die Vandenbussche de afgelopen tijd heeft neergezet.

Sollied moet zijn keuze nog definitief maken, maar volgens de Leeuwarder Courant staat de beslissing al zo goed als vast. Op de clubsite van de Friezen liet de technisch hoofdverantwoordelijke doorschemeren niet tevreden te zijn over de prestaties van twee spelers. Paulo Henrique lijkt het andere slachtoffer te gaan worden.

Heerenveen kan voor de wedstrijd tegen de Arnhemmers beschikken over een vrijwel geheel fitte selectie. Alleen Noors international Tarik Elyounoussi ontbreekt nog altijd met een liesblessure. Mogelijk start zomeraanwinst Bonaventure Kalou woensdagavond in de basis.


die jongen is nog maar 19 maar egt goed!! heb hem veel zien spelen bij germinal beerschot(de hofleverancier van nederland) en hij was daar beste keeper van belgie khoop dat ie het goed doet!


vandebusche slelt hopeloos teleur