Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Zoek je je kleren zorgvuldig uit?Pagina's : [1] 2 3 4

LZN
18-02-2004, 20:56


Salaam, Als jij de deur uitgaat (naar school of werk) kies je dan van tevoren zorgvuldig je kleren uit? Leg je ze de avond van tevoren al klaar? Of grijp je iets uit de kast in de ochtend? Mijn zussen zoeken namelijk hun kleren de avond van tevoren uit en dan leggen ze het netjes neer op hun bureau of hangen het over hun stoel compleet met bijpassende riem en/of sieraden. 'S ochtends hoeven ze dan niks meer te doen. Ikzelf zoek het gewoon die ochtend zelf uit; pak gewoon meestal een of andere broek met een leuk truitje erboven en zoek leuke sieraden uit. Maar de avond van tevoren....nee! :cool: En jullie? :zwaai:.

Mouny
18-02-2004, 21:17
Me... ik zoek nooit iets uit.. als ik opsta doe ik een greep in mijn kast.. soms ziet het er totaal niet uit..maar dat intresseert me totaal niets.. mijn vriendinnen zeggen dat ze me benijden omdat hun niet het huis uit durven zonder helemaal geplamuurd zijn en hun kleding tip top uitziet... Alleen als ik teveel tijd heb dan benik weleens kieskeurig.. verder nooit

Misslai_d
18-02-2004, 22:19
jah ook avond van tevoren, maar sieraden enzoniet die pak ik gwoon 'sochtends:), als ik 'sochtends alles uitmoest kiezen dan zou ik elke dag te laat kome :D

Miss_Wafae
18-02-2004, 22:54
Jepss..Ik ook! heb er s'Ochtends nooit tijd voor..

C_OUJDIA
18-02-2004, 23:03


Origineel gepost door Miss_Wafae Jepss..Ik ook! heb er s'Ochtends nooit tijd voor.. De tijd waarin normaal je kleren in uit moet zoeken die gebruik je zeker om wat langer in bed te blijven liggen!:hihi:

Miss_Wafae
19-02-2004, 01:45
Origineel gepost door C_OUJDIA De tijd waarin normaal je kleren in uit moet zoeken die gebruik je zeker om wat langer in bed te blijven liggen!:hihi: Juist...:D!

Glimlachje
19-02-2004, 10:18
Ik pak wat ik voor me zie :maf2:.Maar toen ik op school zat deed ik het ook in de avond :maf: :D

minora
19-02-2004, 15:06
Als ik in bed lig bedenk ik wat ik de volgende dag aan doe... Kleren hangen allemaal gestreken in de kast..

Lady_moi
19-02-2004, 21:46
De avond ervoor..Das een gewoonte bij mij.. Ik zou me nie goe voelen in me kleren moest ik da s'ochtends doen..

maghrebgirl20
19-02-2004, 23:35
kan ik niet savonds doen, ligt er aan hoe ik me smorgens voel wat ik aan ga doen

Mocro4eva
19-02-2004, 23:48
Origineel gepost door Mouny Me... ik zoek nooit iets uit.. als ik opsta doe ik een greep in mijn kast.. soms ziet het er totaal niet uit..maar dat intresseert me totaal niets.. mijn vriendinnen zeggen dat ze me benijden omdat hun niet het huis uit durven zonder helemaal geplamuurd zijn en hun kleding tip top uitziet... Alleen als ik teveel tijd heb dan benik weleens kieskeurig.. verder nooit Do I need to say more? :D

cheima
20-02-2004, 12:47
Origineel gepost door 007_letizia Salaam, Als jij de deur uitgaat (naar school of werk) kies je dan van tevoren zorgvuldig je kleren uit? Leg je ze de avond van tevoren al klaar? Of grijp je iets uit de kast in de ochtend? Mijn zussen zoeken namelijk hun kleren de avond van tevoren uit en dan leggen ze het netjes neer op hun bureau of hangen het over hun stoel compleet met bijpassende riem en/of sieraden. 'S ochtends hoeven ze dan niks meer te doen. Ikzelf zoek het gewoon die ochtend zelf uit; pak gewoon meestal een of andere broek met een leuk truitje erboven en zoek leuke sieraden uit. Maar de avond van tevoren....nee! :cool: En jullie? :zwaai: Ik leg ook alles de avond van te voren klaar..Me riem erbij..oorbellen alles..:) Dan hoef ik s'ochtends na het douchen alleen alles aan te trekken..:) Anders haal ik het ook niet qua tijd..

TwinkleEye_19
20-02-2004, 13:19


Origineel gepost door minora Als ik in bed lig bedenk ik wat ik de volgende dag aan doe... Kleren hangen allemaal gestreken in de kast.. Yep, me 2! Alhoewel...Niet liegen Minora...heb je weleens aan de lijn gehad...Hey hey Twinkey...wat moet ik nu aan??!! Zal ik deze aan doen? Of deze? Ik: Ewa doe gewoon, wat maakt het uit. :hihi: Later, Minora gaat de deur uit: Ik: Ewa, klaar of niet? Ik loop zo naar de bushalte En? Zit je kleding goed? Minora: Nee, ik liep naar de bushalte maar vond dat ik eruit zag als een Turk. Ben terug gegaan naar huis en heb een ander jasje aangetrokken. Ik: :maf:

minora
20-02-2004, 13:25
Origineel gepost door TwinkleEye_19 Yep, me 2! Alhoewel...Niet liegen Minora...heb je weleens aan de lijn gehad...Hey hey Twinkey...wat moet ik nu aan??!! Zal ik deze aan doen? Of deze? Ik: Ewa doe gewoon, wat maakt het uit. :hihi: Later, Minora gaat de deur uit: Ik: Ewa, klaar of niet? Ik loop zo naar de bushalte En? Zit je kleding goed? Minora: Nee, ik liep naar de bushalte maar vond dat ik eruit zag als een Turk. Ben terug gegaan naar huis en heb een ander jasje aangetrokken. Ik: :maf: :lol: :lol: Dat is alleen maar als ik met jou afspreek... Moet je maar voortaan gewoon zeggen wat ik aan moet :ego:

TwinkleEye_19
20-02-2004, 13:36
Origineel gepost door minora :lol: :lol: Dat is alleen maar als ik met jou afspreek... Moet je maar voortaan gewoon zeggen wat ik aan moet :ego: Ja ja, dat zeggen ze allemaal. :stout: Ben benieuwd wanneer je gaat zeggen: Hey Twinkey, tis lekker zonnig enzo, zal ik allemaal kleurtje aandoen. Niet zwart enz.. Ik: Ja is leuk, niet grauw en donker. Later. Ik: En? Minora: Uuh, nee, had alles aangetrokken met schoen en al, maar heb toch iets anders aangetrokken. Vond dat ik eruit zag als zo'n Surinamer met allemaal kleurtjes. :jammer: Ik: Ow, o.k. En wat heb je nu aan. :confused: Minora: Zwart. Ik: Minora, krijg kromme tenen :maf:


Pagina's : [1] 2 3 4