Bekijk volle/desktop versie : Wenkbrauwen epileren met touw omg A'dam/AlmerePagina's : 1 2 [3]

12-05-2009, 07:54

Citaat door oempie:
Het epileren van de wenkbrauwen behoort tot de grote zonden
Het is overgeleverd dat de Profeet (vrede zij met hem) zei: Allah vervloekt.... de Naamisah (de vrouw die de wenkbrauwen voor anderen epileert) en de Moetanamisah (de vrouw die haar wenkbrauwen laat epileren). xxx

Er kwam eens een vrouw naar Ibn Mascoed en zei:

Jij die zegt: Moge Allah de Naamisaah en Moetanammisah vervloeken!? Hij zei: ,,Ja.? Waarop zij antwoordde: ,,Ik heb het Boek van Allah van het begin tot eind gelezen, maar ik heb er niet in gevonden wat jij zegt.

Hij antwoordde: ,,Zou je het (echt) hebben gelezen, dan had je het gevonden.

"En wat de Boodschapper jullie geeft, neemt dat. Maar wat hij jullie verbiedt, onthoudt jullie daarvan. En vreest Allah, waarlijk, Allah is hard in de bestraffing. (Soerat al-Hashr: 7)

Zij zei: Zeker (dat heb ik gelezen). Hij antwoordde: ,,Ik heb de Boodschapper van Allah horen zeggen: ,,Moge Allah de Naamisaah en Moetanammisah vervloeken! (al-Boechari en Moeslim)


En als jouw man jou dit opdraagt:

Het is voor haar niet toegestaan om hem te gehoorzamen in datgene wat leidt tot ongehoorzaamheid jegens Allah. De Profeet (vrede zij met hem) zei: (Er kan) geen (sprake zijn van) gehoorzaamheid (aan iemand die iets vraagt dat resulteert) in ongehoorzaamheid tegenover Allah. (al-Boechari en Moeslim)


BarakkALLAH- o fikie.

Als je een nummer zou achter laten zouden ze het met plezier gaan lezen en erop reageren, maar omdat het woorden zijn van ALLAH, lezen ze erover heen. Stagfieru ALLAH.

Pagina's : 1 2 [3]