Bekijk volle/desktop versie : Ruzie met minnaar werd Haider fataal.



22-10-2008, 23:46

Citaat:

De onlangs bij een verkeersongeluk om het leven gekomen Oostenrijkse politicus Jörg Haider bracht zijn laatste uren door in een homocafé, waar hij heen ging na een ruzie met zijn vriend.
Dat schrijven diverse Oostenrijkse en Duitse media. Haider, die met zijn echtgenote Claudia en hun twee dochters een gezinsleven had, had een voorkeur voor jonge mannen.

Stefan Petzer
Hij zou een relatie hebben gehad met zijn 27-jarige assistent Stefan Petzer en met hem op een feest zijn geweest, totdat ze ruzie zouden hebben gekregen.

Haider is toen alleen naar een homocafé in Klagenfurt gegaan, waar hij met de achtttienjarige Daniel N. een fles wodka zou hebben gedronken.

Publiek geheim
In Oostenrijk is de biseksualiteit van Haider een publiek geheim. Media voelden zich echter nooit geroepen te schrijven over het dubbelleven van de politicus. Ook zijn politieke tegenstanders hebben er tijdens zijn leven nooit een kwestie van gemaakt.

De relatie tussen Petzer en Haider was nog niet algemeen bekend. Petzer schokte Oostenrijk dan ook toen hij vlak na het overlijden van Haider in tranen vertelde dat hij zijn levenspartner was geweest.

Petzer heeft Haider inmiddels opgevolgd als leider van de BZÖ.

Door Claudia van Zanten
bron

Brokeback nazi?

22-10-2008, 23:52



Citaat door weertgilders:
bron

Brokeback nazi?


brokeback?

22-10-2008, 23:52

Citaat door weertgilders:
bron

Brokeback nazi?



Hmmm.... ik voel een verfilming aankomen.