Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk sproeten17-02-2004, 12:13
Hallo allemaal,

Ik vroeg me af wat je kan doen aan sproeten en wat ik bedoel niet die Hollandse sproeten,maar Marokaanse sproeten, dus die donkere sproeten die bijna op littekens lijken, het is over me hele gezicht, het is zo vervelend, ik heb echt alles geprobeerd van dermatoloog tot schoonheidspecialiste,cremes enz.. het is echt geen gezicht ,heeft iemand tips voor me....

Liefs Rania

17-02-2004, 13:02


Ik krijg ze alleen als ik telang in de zon heb gelegen! But ik vind het geen last. vind het superschattig uitzien

17-02-2004, 13:54
http://www.neoderma.nl

17-02-2004, 14:01
Thanx voor jullie reactie

17-02-2004, 14:14Citaat:
Origineel gepost door rammetje1980
Hallo allemaal,

Ik vroeg me af wat je kan doen aan sproeten en wat ik bedoel niet die Hollandse sproeten,maar Marokaanse sproeten, dus die donkere sproeten die bijna op littekens lijken, het is over me hele gezicht, het is zo vervelend, ik heb echt alles geprobeerd van dermatoloog tot schoonheidspecialiste,cremes enz.. het is echt geen gezicht ,heeft iemand tips voor me....

Liefs Rania
ik meiden met sproeten wel schattig

01-07-2004, 14:18
Ik vind sproeten ook schattig , maar die marokkaanse sproeten waar jij het over hebt komen mij eerlijk gezegd niet bekend voor.

02-07-2004, 09:51
Beste Rammetje 1980,

Ik heb een hele goeie tip voor je!
Let op, weet je wat je tegen sproeten en zelfs pigmentvlekken kan doen? Je moet bij de drogisterij "FADE OUT creme kopen. Dat haalt de sproeten als sneeuw voor de zon weg.

Succes,

Hou je me wel op de hoogte??

02-07-2004, 18:15
THANXXX MEID

02-07-2004, 22:46
ik heb ook sproeten en daarvoor heb ik ook alles geprobeert, maar het beste is dat je ze acepteert want het zijn schoonheids vlekken .
dus maak je niet druk om en troouwens mensen moeten jou zo acepteren.
groetjes moi...........

04-12-2004, 19:51
[SIZE=2]Hallo Allemaal

Ik heet Liwy en ben nieuw op dit forum.
Ook ik had van die afschuwelijke spoeten, vooral onder mijn ogen, maar eigenlijk wel in mijn hele gezicht.

Van een goede vrindin kreeg ik te horen dat zij een site had gevonden waar je je sproeten kan laten weghalen. Dat heeft zij gedaan en het zag er zo mooi uit!
Dat ik er jaloers op was. Toen heb ik ook een intake afspraak gemaakt en ze laten weghalen. Echt Super mooi geworden!

Ik kan het jullie allemaal aanraden. Natuurlijk willen jullie weten waar wij dit lieten doen, nou dat adres zal ik jullie geven.
Studio Esthetique in Maarssenbroek bij Utrecht.

http://www.studio-esthetique.nl

Als je nog iets wil weten of vragen aan mij, dan lees ik het hier wel.

Groeten en liefs van mij
Liwy

06-12-2004, 11:18
Nog even een kort berichtje over de sproeten verwijderen.

In de studio waar ik dit laat doen (ben nu met andere lichaamsdelen bezig) te laten behandelen, daar kom ik regelmatig Marokkaanse vrouwen en jongens tegen met sproeten en blooswangen.

Die laten zich ook met het flitslicht behandelen.
Nooit geweten dat Marokkaanse mensen hier ook last van konden hebben.
Die jongens die hadden van die rode wangen (blooswangen) en die zagen er de laatste keer toen ik ze toevallig in de wachtruimte weer tegen kwam, heel goed uit.
Dat zag hij al met blooswangen ook hoor!! Oeps
Ik heb daar met een wat oudere marokkaanse vrouw zitten praten, zij had erg last van pigmentvlekken in haar gezicht en liet ook proberen of ze haar gepigmenteerde streep van haar kin af konden halen.
Zij vertlede mij dat dat vroeger in haar dorp werd gedaan, dan werd er een wond gesneden en daar werd houtskool in gedaan.

Jullie kennen het natuurlijk wel, maar ik had er nog nooit van gehoord. Nu had ze over haar kin een vertikale streep. Ze hoopte dat hij weg kon. Maar ik heb haar daar niet meer gezien.

Nou las ik in een andere rubriek iets over lipvergroting, dat doen ze bij Esthetique ook, maar in jullie cultuur mag dat niet gedaan worden, begreep ik.

Hoe zit het dan met de Marokkaanse mensen die de sproeten, blooswangen e.d. weg laten halen? Of vraag ik nou iets verkeerds. Want ik begrijp, dat je natuurlijk altijd iets kan doen, wat toch niet mag eigenlijk.
Maar ben hier gewoon erg benieuwd naar.

Nieuwschierige Liwy weer hoor. Donderdag steek ik mijn hand uit om de Imam gedag te willen zeggen en leerde ik voor het eerst, dat hij bij het afscheid geven de vrouw geen hand mag geven :rood: . Tja, weer wat geleerd.

Nou moet nu stoppen want moet werken, groetjes aalemaal ! :boogie: