Bekijk volle/desktop versie : Verhagen vergeet zijn eigen clusterbommen21-10-2008, 08:53
Een onderzoek in opdracht van M. Verhagen, minister van buitenlandse zaken zou aangetoond hebben dat de journalist en cameraman Storimans gedood is door een russische clusterbom.

Nu zou dat heel erg goed mogelijk zijn. En als het zo is, maar anders ook, is het schandelijk dat iemand door een dergelijke bom gedood wordt. En als het werkelijk een russische bom was dan dient Poetin hier verdomd rap iets over te gaan zeggen (we gebruiken geen clusterbommen meer) en vooral doen (schadeloosstelling voor de familie)

Dat gezegd hebbende dan nu tijd voor de nationale verhapselaar.

Verhagen is natuurlijk een grote LUL. Ja, inderdaad. En waarom, omdat hij zo hypocriet is als de pest. Nederland heeft namelijk zelf in Kosovo ook clusterbommen afgegooid. Over burgergebied, daar zijn burgerslachtoffers bij gevallen.

Daarnaast zegt Verhagen:
"Het mag niet gebeuren dat clustermunitie op deze manier wordt ingezet. Er waren geen militaire troepen meer in Gori aanwezig en er zijn onschuldige burgers gedood",

Wat hij bedoelt is, ergens anders mag je dus wel clusterbommen gebruiken. Alsof militairen ineens geen mensen meer zijn.

Er zijn onschuldige burgers gedood. Alsof er ook schuldige burgers zijn. Burgers zijn altijd onschuldig Maxime. En voor militairen is een clusterbom net zo dodelijk als voor een burger en net zo erg. En een militair heeft ook familie.

Maar ja, Verhagen die lid is van een partij (cda) die moord en brand schreeuwt over abortus vindt het heel gewoon en vooral niet erg als er militairen omkomen door clusterbommen. En als het burgers van de 'tegenpartij' zijn (kosovo) dan vindt hij dat ook niet erg.

Niet voor niets weigert Nederland het anti-clusterbommenverdrag te tekenen voor ALLE clusterbommen. Men wil alleen een verdrag tekenen voor een bepaald aantal types. Want Nederland heeft nog een forse voorraad clusterbommen liggen. En het zou zonde zijn om deze 'weg te gooien'. Dan gooien ze die liever nog even over 'de vijand' uit. En Nederland als braafste jongetje van de klas gooit die alleen uit over militairen, want die zijn, in tegenstelling tot burgers, natuurlijk wel schuldig!

http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/10/20/201008_storimans.html

21-10-2008, 10:02


maxime is een xxx olee oleee