Bekijk volle/desktop versie : Geen snoep! Hier woont een pedo...



19-10-2008, 23:30
Veroordeelde zedendeliquenten in de Amerikaanse staat Maryland ontvangen de komende dagen een sticker waarop staat te lezen: 'Geen snoep in dit huis'. Zij moeten de sticker duidelijk zichtbaar op de voordeur aanbrengen. Zo niet, dan worden de (ex)deliquenten tijdens Halloween opgesloten. De stickers worden sinds vorige week bezorgd bij ruim twaalfhonderd (ex)zedendeliquenten, verspreid over heel Maryland.
Behalve de sticker ontvangen de mannen en vrouwen een brief waarin te lezen staat dat zij 31 oktober binnen moeten blijven, de lichten in huis moeten doven en de deur niet mogen openen als er aangebeld wordt. "Halloween is één van de weinige aangelegenheden waarbij u de buren een dienst kan bewijzen", staat te lezen in de brief aan de zedendelinquenten. "De oprechte dienst die u hiermee levert, zal de buurt waarderen." "Veel ouders zijn bezorgd over deze mannen en vrouwen in de buurt", schrijft Patrick McGee, interim-directeur van de Reclassering in de staat Maryland. "Vooral omdat grote aantallen kinderen in contact komen met vreemde ouderen." Tenslotte verstuurt de staat ook pamfletten. Ouders in de buurt van ex-zedendeliquenten ontvangen gedetailleerde instructies. Zo wordt geadviseerd dat kinderen niet in de buurt komen bij huizen met een pompoen op de voordeur.



http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2008/10/geen_snoep_hier_woont_een_pedo.html

11-11-2008, 18:50


night witch

11-11-2008, 18:54
Het is in bepaalde delen van Nederland, zoals Noord-Holland en Groningen, vandaag weer bar slecht gesteld met de moraal van de jeugd. Overal op straten zingen kinderen liedjes als 'Sintemaarten mikmak, je moeder is een dikzak.'

Elf november is de dag, dat je met je lampion om snoepgoed bedelen mag. En dat gaat van huis tot huis. De meeste mensen zijn er echter op voorbereid en kopen het gebedel af met een snoepje of koekje. Alleen bij mensen die kinderen haten krijg je een appel of manderijntje. Oorspronkelijk is het een katholiek feest maar je hoeft tegenwoordig niet meer gelovig te zijn om te keuvelen, zoals het in de volksmond heet.

Voor wie in een keuvelstreek woont en vergeten is snoep of fruit te halen rest maar één ding. De lichten uitdoen en je verstoppen achter de bank. Anders bestaat de kans dat er dit aan je deur wordt gezongen: Hier woont een gierigaard, schop 'm met zijn kont in het prikkeldraad! Je bent gewaarschuwd.

23-12-2008, 21:47
dus met andere woorden in 2 zinnen,.....