Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Strea??Pagina's : [1] 2

Mouny
15-02-2004, 22:24


Ik weet niet eens hoe je het spelt.. maar hoe kun je ervoor zorgen dat die strepen minder zichtbaar worden ?

Mouny
15-02-2004, 22:45
neeee daar wordt het nog lelijker van.. believe me... die strepen vallen dan nog meer op

Heiba
16-02-2004, 07:39
Bij mij is het door de zonnebank minder zichtbaar geworden.

Fitrah
16-02-2004, 10:03
Origineel gepost door Mouny Ik weet niet eens hoe je het spelt.. maar hoe kun je ervoor zorgen dat die strepen minder zichtbaar worden ? Gewoon bedekken met kleding ;) Anders moet je camouflage gebruiken...

Mouny
16-02-2004, 12:56


Salam... tja bij mij komt het door het afvallen en aankomen bennet een jojo.. maar Fitrah.. alhamdoelilah loop ik er al helemaal bedekt bij...

TwinkleEye_19
16-02-2004, 13:14
Sporten dames. Wel erg makkelijk om zonnebank te zeggen. :rolleyes: Er bestaat niet zoiets van 1 wondermiddel en pats boem je bent er vanaf en je huid is weer strak. Een zwangerschap zorgt ervoor dat je huid inderdaad uitgerekt is. Maar je kan het zo weer strak krijgen door te gaan trainen. Veel buikspieroefeningen doen. Dan krijg je in ieder geval weer een strakke buik. Verder veel spierverstevigende oefeningen doen. En nee, verwacht geen wonder als je thuis 5 min sport en vervolgens 1 zak chips binnenwerkt. Ga naar een sportschool en sport minimaal een uur en zo'n 2 à 3 keer per week. Of ga in de ochtend, middag of 's avond lekker joggen. En eet verder gezond. Want er gaat niets boven een goede conditie en gezondheid. Kortom, leef gezond. ;)

Ghost
16-02-2004, 20:28
Origineel gepost door TwinkleEye_19 Sporten dames. Wel erg makkelijk om zonnebank te zeggen. :rolleyes: Er bestaat niet zoiets van 1 wondermiddel en pats boem je bent er vanaf en je huid is weer strak. Een zwangerschap zorgt ervoor dat je huid inderdaad uitgerekt is. Maar je kan het zo weer strak krijgen door te gaan trainen. Veel buikspieroefeningen doen. Dan krijg je in ieder geval weer een strakke buik. Verder veel spierverstevigende oefeningen doen. En nee, verwacht geen wonder als je thuis 5 min sport en vervolgens 1 zak chips binnenwerkt. Ga naar een sportschool en sport minimaal een uur en zo'n 2 à 3 keer per week. Of ga in de ochtend, middag of 's avond lekker joggen. En eet verder gezond. Want er gaat niets boven een goede conditie en gezondheid. Kortom, leef gezond. ;) sporten haalt die strepen niet weg.

Noor__tje
17-02-2004, 10:15
Ik ben nu 7 maanden zwanger en smeer al vanaf het begin om m'n huid soepel te houden.. en tot nu toe is er nog geen streepje/scheurtje te bekennen Hopen dat het zo blijft! mijn moeder daarentegen had er wel last van, maar zij smeerde haar huid niet in tijden de 1e zwangerschap Dus het eerste wat mijn moeder zei wanneer ze hoorde dat ik zwanger was: SMEREN Het komt trouwens ook wel voor bij vrouwen die wel smeren.. iedere huid is weer anders, de een wat rekbaarder dan de ander!

TwinkleEye_19
17-02-2004, 11:06
Origineel gepost door Ghost sporten haalt die strepen niet weg. Het vermindert het wel! Die strepen krijg je omdat je huid is uitgerekt en dus slap is. Met sporten kan je je huid weer strak maken, waardoor de strepen zichtbaar minder worden. Met een zonnebank erbij heb je helemaal het beste resultaat. Er bestaat geen wondermiddel tegen die strepen. Maar het is wel zo dat wanneer je begint te smeren voordat je huid uitrekt, je in ieder geval kan voorkomen dat het heel erg wordt.

Noor__tje
17-02-2004, 11:34
Origineel gepost door MissOogappeltje Schat ben je al 7 maanden zwanger? :eek: Wat gaat het snel zeg! ik kan nie wachten tot ik je kleine mag bewonderen :Iluvu: Ja tis al 7 maanden... het gaat inderdaad snel, maar ik geniet er ontzettend van.... Hoe gaat ie verder met jou? Liefs Safia

Johanna
17-02-2004, 18:26
Als je inmiddels straie hebt kun je ze laten verdwijnen met litteken creme van Biothermal. Tijdens je zwangerschap kun je het voorkomen door inderdaad veel te smeren.

TwinkleEye_19
25-02-2004, 17:44
Origineel gepost door Johanna Als je inmiddels straie hebt kun je ze laten verdwijnen met litteken creme van Biothermal. Tijdens je zwangerschap kun je het voorkomen door inderdaad veel te smeren. Biodermal heeft ook een crème speciaal voor straie. Ik zelf ben deze nu aan het uittesten (in combinatie met sporten, zonnebank en gezond eten) ;) Die littekencrème van Biodermal heb ik nagevraagd bij de drogisterij en daar zeiden ze dat die alleen hebt als je een litteken hebt (en dan niet het soort litteken waar je huid weg is, maar die zoals wanneer je je in je huid hebt gesneden.) Voor dat soort littekens zou die helpen. Ikzelf heb hem niet gebruikt, kan m'n ervaringen daarmee niet geven. :) Hielp deze bij jou wel dan?

Glimlachje
25-02-2004, 19:52


Ik heb ook last van straie....

lamia17
25-02-2004, 22:50
Striae gaat niet weg. Het zijn onderhuidse scheurtjes, je zou biodermabrasie kunnen proberen maar dat is echt duur. Dat wordt door een schoonheidsspecialiste voor je gedaan. Cremes kunnen het voorkomen, het allemaal preventief.

raggie
15-09-2005, 12:23
Ik heb er ook last van, gelukkig niet heel erg (allen bibs+heupen). Nou dat smeren helpt volgens mij niet hoor, wat buikstriemen betreft is het volgens mij erfelijk. Mijn mama heeft geen enkel streepje en ik ook niet. Terwijl ik echt een hele grote buik had??!!! (mijn zoontje is nu 7 mnd) Nou ik ben nu al bezig met sporten en gezond eten, toch maar ff langs de zonnestudio gaan dan.


Pagina's : [1] 2