Bekijk volle/desktop versie : De Hasanaats restaurant, meer weten lees hier....Hasanats gratis en voor niets !!!



11-10-2008, 21:15
Aselaam aleikoem warahmutulah wabaraktoehoe


The Hasanaat Restaurant Vertaald door Abdelaziz ezhar

Een prachtige plek om je dag te eindigen na een druk werk week. Laten we vandaag de Goede daden (Hasanaat) Restaurant bezoeken.Wanneer je dit speciale restaurant binnen treed, voel je de warme verwelkoming in jezelf, de heerlijke aroma van de goede daden die worden geserveerd, en elke daad zal leiden naar een andere goede daad, en als je genoeg neemt van elk gerecht, dan wordt je letterlijk opgetild naar de andere wereld waar geen pijn en verdriet is Laten we kijken naar de Menu-Kaart en zien wat de dagelijkse specialiteiten zijn

1. Voorgerechten:-- Dhikr-a-la-Shukr --Dit gerecht was bereid met een pond van de erkenning van de Nihma van Allaah Subhanahu wa Ta'aala, gemixt met een lepel van schaamte van jouw daden, geserveerd met de versheid van Duaa muntblad. -- Istighfaar Tasbeeh, Tahleel, Takbeer --Zijn dezelfde varianten als Dhikr.
2. Soep van de DagSadaqah (liefdadigheid) Soep, Onze Chef du Cuisine bereidt deze soep met veel moeite, het was bereid met alle kruiden die de slechte daden schoonmaakt, begin de dag niet zonder Sadaqah soep, deze soep komt in verschillende vormen en maten, de kleinste vorm is wanneer men glimlacht naar een broeder in islaam. De vormen en maten hebben geen limiet.
3. Hoofdgerechten -- Qiyaam aLayl: --Dit is duidelijk een heerlijke maaltijd, heel langzaam gaar gekookt voor ongeveer 90 minuten, lange Sujuud en lange Rukuuh, de voeten zwellen staand in mimiek, in gedachten van het staan op de Dag des Oordeels.
Het gerecht is vermengd met tranen die vloeien over de wangen, gezoet met het hart, kippenvel veroorzaakt door de verzen die je leest, een magisch gevoel in shock.Dit gerecht is voor een selecte groep van eters. Sinds niet veel gasten dit gerecht nemen, hoewel dit gerecht mega veel beloning bezit.Eenmaal geproefd kan je der niet van af blijven.

-- het lezen van de Quraan --Het heeft alle ingrediënten die de ziel nodig heeft.Voor degenen die periodieke twijfels heeft wordt dit gerecht aangeraden of zelfs voorgeschreven Het zit boordevol verhalen, de mooiste verhalen ooit, de smaak van leiding is duidelijk te proeven.Dit maaltijd zit boordevol Hasanaat elke letter die men leest pakt men mega veel Hasanaat.
Na dit gerecht heb je meer Hasanaat dan Bill Gates geld heeft verdiend Het mooie van deze Hasanaat Restaurant is dat het volledig gratis is, en dat men de goede daden portemonnee vult, die men weer kan uitgeven/inleveren/afbetalen/inruilen op de Dag des Oordeels.

Een rijke fantasie, ik weet het , maar het gaat om het moraal

11-10-2008, 21:28


mashallah leuk gedaan

11-11-2008, 11:56
Mascha Allah. Moge Allah je hiervoor belonen.