Bekijk volle/desktop versie : Meespelen Afellay nog onzeker



03-10-2008, 15:21
Het is nog onduidelijk of Ibrahim Afellay zaterdag fit genoeg is om aan te treden in het duel met De Graafschap.

De PSV-middenvelder is nog altijd niet volledig hersteld van een teenblessure.

PSV neemt het zaterdag in eigen huis op tegen De Graafschap. Een op het oog vergelijkbare tegenstander als FC Volendam afgelopen zaterdag. Daar is PSV-trainer Huub Stevens het echter niet mee eens. "De Graafschap heeft offensief meer mogelijkheden dan FC Volendam. Het is een hele andere tegenstander. Volendam probeert technisch voetbal te spelen, terwijl De Graafschap een veel stuggere ploeg heeft."

Of sterspeler Afellay zijn opwachting kan maken in het Philips Stadion is nog maar de vraag. De Marokkaan heeft nog altijd last van een teenblessure die hij opliep in het duel met AZ. Door de kwetsuur miste hij ook al de wedstrijden tegen FC Volendam en Liverpool.

"Het is afwachten", reageert Stevens op de vraag of Afellay zaterdag inzetbaar is. "De afgelopen dagen heeft hij individueel getraind met Luc van Agt. We hopen dat hij kan meetrainen vandaag, maar dat weet ik nog niet. Als hij meetraint en er is weinig reactie, dan is er een kans dat hij zaterdag meespeelt."

Aanvaller Danko Lazovic is wel weer hersteld voor het treffen met De Graafschap. De Serviër, die vrijdag te horen kreeg dat hij opnieuw deel uitmaakt van de Servische voetbalselectie voor de aankomende WK-kwalificatieduels, was afgelopen week ziek.

Voetbalprimeur.nl

03-10-2008, 15:37


Graafschap mag ie wel missen