Bekijk volle/desktop versie : Je bent een moslimvrouw, noch oosters noch westers.



20-09-2008, 16:36

Slechts degene die geduldig zijn, zullen hun beloning volledig ontvangen zonder berekening.

(Qs Az-Zoemar 39:10)

Laat je niet misleiden door het westen en haar ideeen en manieren. Het is allemaal een list om te proberen ons langzaamaan weg te lokken van onze religie om zo onze rijkdom te nemen.

De Islam en het familiesysteem passen bij vrouwen omdat vrouwen van nature graag thuisblijven. Misschien vraag je je af waarom?

Omdat Allah de Verhevene de man sterker schiep dan de vrouw, met meer uithoudingsvermogen, verstand en lichamelijke kracht. En hij schiep de vrouw emotioneler met sterke gevoelens; vrouwen bezitten niet dezelfde kracht als mannen. Tot op zekere hoogte zijn vrouwen zwaarmoedig vergeleken met mannen. Daarom is hun huis een plek van rust voor hen. De vrouw die van haar man en kinderen houdt, verlaat haar huis nooit zomaar en mengt zich helemaal niet met mannen. Negenennegentig procent van de vrouwen in het westen bereikte de staat van verval pas nadat ze zichzelf verkochten en geen vrees meer voor Allah in hun harten hadden.

Doordat vrouwen in het westen op zo'n grote schaal buitenshuis werken, maakte dat dat mannen de rol van de vrouw gingen spelen en thuisblijven en de afwas doen, voor de kinderen zorgen en alcohol drinken. Ik weet dat de Islam er niet tegen is wanneer een man zijn vrouw thuis helpt, dit wordt zelfs aangemoedigd, maar niet in een dergelijke mate dat de rollen verwisseld worden.


20-09-2008, 16:39


Masha'Allaah, mooie tekst.. Waar hem je m vandaan?

15-12-2008, 19:43

Citaat door Sophia_sweety:
[CENTER][FONT="Palatino Linotype"][I][SIZE="3"]Slechts degene die geduldig zijn, zullen hun beloning volledig ontvangen zonder berekening.

(Qs Az-Zoemar 39:10)

Laat je niet misleiden door het westen en haar ideeen en manieren. Het is allemaal een list om te proberen ons langzaamaan weg te lokken van onze religie om zo onze rijkdom te nemen.
Paranoia komt meer dan proportioneel voor bij religieuze mensen.

15-12-2008, 19:44
Wélk rijkdom???