Bekijk volle/desktop versie : Trouwen met iemand uit Marokko????????Pagina's : 1 [2] 3 4 5 6 7

19-10-2002, 00:35
salam lamode
Agree of desagree

groetjes

19-10-2002, 19:43


Het consulaat zal het zo te zien de komende jaren minder druk krijgen

Het belangrijkste is dat je toekomstige man of vrouw Imaan (din) heeft en lief is

Ma3asalaam

05-11-2002, 12:17
Nou dames niet alle mannen uit marokko zijn slecht hoor??????? nou hoe zijn de mannen van hier? niet te vertrouwen hoor, ik ben heeeeeeeel erg blij dat ik met iemand uit marokko ben getrouwd en ik weet voor de 100% dat hij het niet voor de papieren deed, hij houdt van me en ik hou heel erg van hem, dus de meeste jongens zijn echt niet slecht hoor, ik ben het bewijs van dat weet ik wel zeker!!!!!!!!!!!!!

05-11-2002, 12:40
Salaam aleikoum,

Ik geef een simpel voorbeeld:
Zoals wij marokanen willen dat iedereen ons niet over een kam scheert.
Zo moet jij als persoon ook niet allemaal marokanen uit maroko over een kam scheren.....Het is gewoon pure geluk dat je tegenkomt of niet...illigaal of niet dat doet er niet toe.....Ik weet er zijn veel mannen die het voor de papieren doen, maar ik weet dat er ook veel mannen zijn doe het puur uit liefde doet.....De mentaliteit is zeker anders, verbaast me niet, maar met wat geduld en je sterkte in je geloof hoop ik insa allah dat het voor iedereen goed komt...

Ik wens iedereen veel geluk.......

M3a salama

06-11-2002, 17:15


Een vriendin van me, L., ging op vakantie naar Marokko. Van daaruit stuurde ze een mailtje met het bericht dat ze daar getrouwd was. Ik moet zeggen dat ik daarvan schrok want ik had haar nooit over trouwplannen gehoord.

Ze vertelde me dat ze getrouwd was met een Marokkaanse jongen die ze al een paar jaar tijdens ze vakantie tegenkwam. Ze had zich eerst willen verloven maar omdat haar vader zei dat hij de eerstvolgende drie jaar niet naar Marokko wilde gaan omdat hij geld wilde sparen om een appartement daar te kopen, wilde ze met hem trouwen.

Ze kwam terug van vakantie. De jongen was nog in Marokko want er moest eerst nog allerlei papierwerk geregeld worden. Bijna een half jaar wachtte ze op hem, ondertussen al haar geld spenderend aan telefoonrekeningen om naar Marokko te bellen en aan cadeautjes voor hem en zijn familie.

Na zes maanden kwam hij dus in België aan. Hij begon haar te commanderen. Hoewel zij werkte en hij financieel afhankelijk van haar was, wilde hij dat ze al haar geld aan hem afgaf zodat hij daar vrij over kon beschikken.

Ze mocht haar vrienden niet meer uitnodigen. Ze mocht nergens meer naartoe, alleen naar haar werk.

Wanneer ze thuiskwam van haar werk, moest ze koken want meneer zat voor de televisie op zijn maaltijd te wachten.

Hij ging 'savonds weg zonder te zeggen waar naartoe, vaak pas tegen de ochtend terugkerend. Zij zat zich thuis de hele avond en nacht zorgen te maken.

Hij maakte haar zwart bij haar vader. Vertelde alles wat ze deed en volgens hem haram was.

Vervolgens bleef hij steeds langer weg. Een nacht, twee nachten, nog langer. Hij wilde niet met haar vader spreken over de problemen die tussen hen (mijn vriendin en hem) bestonden.

Alles was haar schuld. Op een dag zei hij dat hij nooit van haar gehouden had, dat hij enkel voor de papieren met haar getrouwd was. Er volgden allerlei beledigingen waarop hij kwaad het huis verliet.

Mijn vriendin heeft dan een klacht tegen hem ingediend aangaande een schijnhuwelijk. Een tijd later en veel geloop voor allerlei papieren, kreeg ze telefonisch het bericht dat er geen aanleiding was om dit te zien als een schijnhuwelijk.

Hem zag ze enkel nog sporadisch ergens op straat lopen.

Onlangs vroeg ze nogmaals inlichtingen en kreeg daar te horen dat hij het bevel had gekregen om het land te verlaten. Niemand die haar iets had laten weten.

Ze heeft zich er eindelijk toe kunnen zetten om een advocaat in de arm te nemen (had ze volgens mij al veel eerder moeten doen) om uit te vissen hoe de situatie er momenteel voorstaat en om haar huwelijk ofwel ongeldig te laten verklaren, ofwel te scheiden.

Ondertussen is ze bang dat zij, omdat ze in gemeenschap van goederen getrouwd is, zal mogen opdraaien voor eventuele stommiteiten van zijn kant.

Dit niet om te willen stellen dat alle jongens/mannen in Marokko dezelfde slechte bedoelingen hebben.

xMorgaine wenst iedere Moslim(a) een goede Ramadanx

14-11-2002, 09:12
Ik zeg ook niet dat alle jongens in marokko slecht zijn,alleen ik vertrouw ze niet als het op het gebied van trouwen komt.If you get played than what???????You know what i mean.Dan heb je al die moeite voor niets gedaan.Geef mij maar lekker een lieve jongen hier.Waarmee ik alles samen kan doen en niet dat ik voor alles moet opdraaien.Ieder zijn eigen mening natuurlijk maar ik hoop dat ik niet verliefd wordt op in jongen in Marokko.Ma salaam.

15-11-2002, 10:30
Weet je wat hun probleem is als ze hier zijn gaan hun ogen pas open, ze zien meisjes met blond haar en blauwe ogen die makkelijk in bed te krijgen zijn.Snappie??????????Ach joh, het leven is een groot raadsel.

15-11-2002, 18:36
Nou ik kan je vertellen dat je geen bedrag moet betetalen over iemand die je naar Nederlamd haald. Mocht je iemand halen uit het buitenland halen dan is hij verpicht de Nederlandse cursus te volgen de gedurende 12 maanden dat is wel verpicht.

16-11-2002, 00:27
trouwen is iets wat je niet nu al kan voorzien, zoals velen al zeiden:
het is elmakteb...........

Ik heb trouwens genoeg stellen gezien waar het wel goed gaat,
ook al kwam hij uit marokko............
Het is maar wat je voor elkaar overhebt.........

18-11-2002, 18:43
ik zou het nooit doen

ten 1e het kost teveel moeite
en ten 2e ja weet niet of het hem om papieren gaat of om jou
het is een risico dat je loopt


ciaooooooooooooooooo

19-11-2002, 12:59

Citaat:
Origineel gepost door Miss Taza18
ik zou het nooit doen

ten 1e het kost teveel moeite
en ten 2e ja weet niet of het hem om papieren gaat of om jou
het is een risico dat je loopt


ciaoooooooooo ooooooo
zal ik je als god beschouwen
ben jij zo zeker , ik weet niet of er goden op aard zijn,

vraag: en als jullie hun (mannen) niet hier gevonden hebben, waar gaan
jullie dan,
naar mouzambique

een simple vraag!
groejes

19-11-2002, 14:25

Citaat:
Origineel gepost door ask_me
zal ik je als god beschouwen
ben jij zo zeker , ik weet niet of er goden op aard zijn,

vraag: en als jullie hun (mannen) niet hier vinden, waar gaan
jullie dan,
naar israel

een simple vraag!
groejes
JA MISSCHIEN WEL

CIAOOOOOOOOOO

19-11-2002, 15:53Citaat:
Origineel gepost door Miss Taza18
JA MISSCHIEN WEL

CIAOOOOOOOOOO

20-11-2002, 10:47


hoi
ik zou het wel doen, als je gelukkig kunt zijn met die jongen waarom niet
oke het geld, maar als hij meewerkt en jij ook een bijdrage aan levert dan lukt het wel hoor.
vind ik


20-11-2002, 10:58
Ik ben helemaal tegen dat uithuwelijken want dat is het !!!!!
De papa of the lady krijgt een fors geld but where is the love if its all 'bout the money. Zie hoeveel mensen er scheiden gewoon omdat ze niet overeen komen met elkaar. Verschil qua mentaliteit. Dus ladies: Don't marry marry with me if jou want 2 be happy !!

Pagina's : 1 [2] 3 4 5 6 7