Bekijk volle/desktop versie : Congolese politie sluit 'illegale' geiten op in cel.



10-09-2008, 13:05
Congolese politieagenten hebben een kudde geiten opgesloten in de gevangenis, omdat ze illegaal zouden zijn verkocht. De opmerkelijke arrestatie kwam aan het licht tijdens een bezoek van de onderminister van Justitie aan het cellencomplex.

De geiten werden gescheiden van hun eigenaars vastgehouden in een Congolese cel. De politiemannen hadden zelfs al een datum laten vastleggen waarop de geiten voor de rechtbank zouden moeten verschijnen. Minister Claude Nyamugabo reageerde verontwaardigd op de onkunde van zijn manskrachten, en kondigde een grondige training aan.

http://www.hbvl.be/nieuws/in_de_rand/default.asp?art={43A9DD13-8FB4-4489-9CDE-EAD5E5C2AA60}


10-09-2008, 13:24


Geef ze maar aan Marokko. Wij zijn dol op geiten.

10-09-2008, 13:25
Dat zal ze leren die geiten. Altijd hetzelfde met geiten. Het zou verboden moeten worden Tfoe vieze geiten met hun vieze geitencultuur en geitenreligie.

(lijkt het een beetje?)

10-09-2008, 13:29
hoop dat die geiten geen zepen laten vallen

10-09-2008, 13:36


.
Citaat:
Nederlander opgepakt na verkrachting schaap

In Nederland heeft de politie vrijdag een man opgepakt wegens het verkrachten van een schaap in een weiland in Haaksbergen. De eigenaar heeft aangifte gedaan. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. Seks met dieren is in Nederland alleen strafbaar als het dier er aantoonbaar onder lijdt. De politie onderzoekt nog of dat hier het geval was. Meer informatie wil de politie niet verstrekken wegens de privacy van de verdachte. De socialistische partij PvdA heeft in april een wetsvoorstel ingediend om seks met dieren en dierenporno te verbieden. De Nederlandse minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin heeft eerder toegezegd dat hij ging uitzoeken hoe het plegen van seks met dieren en het bezit en verspreiden van afbeeldingen daarvan strafbaar kan worden gesteld.