Bekijk volle/desktop versie : Marcouch en Enait succesvol.



09-09-2008, 08:56
Bottehond 8 september 2008

De voorbije week waren twee islamisten prominent in het nieuws. Ahmed Marcouch kon op applaus rekenen nadat hij jonge marokkanen opriep zich te gedragen in de publieke ruimte. Dit naar aanleiding van de zoveelste keer dat jonge straatjihadi's ambulancepersoneel verhinderden hun werk te doen. Faizel Enait, de bekende handenweigeraar, scoorde ook flink in het nieuws. Hij weigerde op te staan voor een Rotterdamse rechter. De islam, zo betoogde Enait, acht alle mensen gelijk. Daarom hoeft hij niet op te staan voor een ander mens. De Rotterdamse rechter gaf Enait gelijk. Hoewel Marcouch zelfs van de Telegraaf gejuich oogstte en Faizel Enait weggehoond werd waren beiden succesvol. Een korte analyse.

Reeds eerder betoogde ik dat Marcouch, Faizel Enait, Tariq Ramadan, Fawaz Jneid, Cheppi en andere moslimse kopstukken dezelfde agenda nastreven: onderwerpen van het Westen aan de islam. Hoewel ze allen een andere modus operandi volgen is hun gedrag steeds eenvoudig te herleiden tot die gezamenlijke agenda. Deze heren hebben die agenda niet zelf bedacht. Ik roep in herinnering dat de plannen en strategie om het Westen te islamiseren die de moslimbroederschap heeft en uitvoert enige jaren terug ontdekt werden. En de daarin beschreven strategie wordt in het gehele Vrije Westen gevolgd door islamisten.

Marcouch heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij van mening is dat jonge moslims heropgevoed moeten worden. Dat geldt niet alleen voor de overlast veroorzakende jongeren, hij vindt herislamisering van de gehele jeugdige kudde noodzakelijk. Vandaar zijn pogingen om islamonderwijs binnen te sluizen in de openbare scholen in zijn islamse enclave. Marcouch is een gekend aanhanger van de moslimbroederschap. Zijn strategie is eenvoudig: drijf de verwilderde islamitische jeugd terug de kudde in. De oproep aan zijn jonge geloofsgenoten zich te gedragen is dan ook niet ingegeven door zorg om de verloedering van de publieke ruimte, Marcouch acht het gedrag van die jonge moslims eenvoudigweg onislamitisch. Bovendien, zo leert ons de AIVD rapportage terzake, werken de islamisten, dus ook Marcouch, aan het oppoetsen van het imago van de islam, om zo de weerzin van Nederlanders voor de islam weg te nemen. Twee vliegen in één klap en op het schild gehesen door de Telegraaf. Marcouch zal in zijn nopjes zijn met zichzelf.

Een ander succesverhaal was dat van Faizel Enait, vers ingezworen advocaat. Toen de rechter de rechtzaal binnenkwam weigerde Enait op te staan. Desgevraagd lichtte hij dat toe. Faizel Enait vindt dat de islam hem leert dat alle mensen gelijk zijn. Daarom hoeft hij geen bijzonder respect te tonen voor de rechtbank door te gaan staan, zoals dat gebrukelijk is. Hoewel de rechter hem toestond te blijven zitten meldde een verbijsterd OM de gang van zaken bij de Raad voor de Rechtspraak en de Orde van Advocaten. Den Haag was in rep en roer over "deze mallotigheid", zoals Henk Kamp het noemde. Hoewel het immer dwangmatig genuanceerde NSB Handelsblatt een poging deed om het gedrag van Enait te bagatelliseren ("Laat Enait toch lekker zitten&quot logen de felle reacties op diverse fora er niet om.

Wat mij blijft verbazen is het groot aantal mensen dat meent dat Faizel Enait een domme egomane man is die over een jaar vergeten zal zijn. Zij begrijpen niet dat Faizel Enait eenvoudigweg de strategie van de moslimbroederschap volgt. Enait heeft dat niet zelf bedacht, dat hebben de strategen en bazen van die moslimbroederschap al een tijdje geleden gedaan, om precies te zijn in de jaren '80. Een van de strategieën is om het rechtsstelsel van een land om te buigen naar eigen hand. En dat is wat Enait consequent doet. Zijn juridische strijd inzake het handenschudden is daar ook een voorbeeld van. Nederland is ook niet het enige land waar deze strategie wordt toegepast door de islamisten. Kennelijk is de Canadeese zaak van Mark Steyn alweer vergeten.

Enait heeft met zijn spitsvondige strategie de islamisering weer een stapje vooruit geholpen. Wie niet begrijpt dat Faizel Enait een succesvolle week achter de rug heeft en een aandachttrekkende domoor is die doodgezwegen moet worden geeft blijk van een anno 2008 onaanvaardbare achterstand in feitenkennis omtrent de islamisering.

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=6906

09-09-2008, 09:02


Deze man negeren lijkt me het beste. Hij is er duidelijk op uit te provoceren en door zo veel aandacht aan hem te geven, lukt hem dat ook.

09-09-2008, 09:21

Citaat door David:
Welke van de twee? Marcouch of Enait?