Bekijk volle/desktop versie : Wil je echt iets goed doen? En dan ook nog eens in de Ramadan? Kom maar op!



03-09-2008, 17:42
Voor weinig kan je op deze site: http://www.planteenolijfboom.nl/ kun je een olijfboom laten planten in Palestina! Ik heb het ook gedaan. Je krijgt een brief, en je kunt ook nog eens op de plattegrond zien waar jouw boom staat. Mooi toch? En oh zo duur is het nou ook weer niet, gewoon doen: Laten jullie even weten, of het wat is?

Hoe gaat het doneren in zijn werk?

Doneer hier € 20 voor een olijfboom in Palestina! Nadat wij uw donatie hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele weken een persoonlijk Certificaat van Sponsoring (per post).


In het eerstvolgende plantseizoen voor olijfbomen zal de door u gesponsorde boom op de Westelijke Jordaanoever worden geplant. Op de plek waar uw boom wordt geplant, zal een plaquette worden geplaatst, met daarop uw naam en die van andere sponsoren.


Als u onderaan deze pagina "Volgende" klikt, kunt u uw persoonlijke gegevens invullen. U kunt dan ook doorgeven dat het Certificaat van Sponsoring op naam van iemand anders moet worden afgegeven. Verder kunt u kenbaar maken dat u geen certificaat wilt ontvangen en/of geen vermelding van uw naam (of die van een ander) op een plaquette wenst.


Op de daaropvolgende pagina kunt u de actie "Houd hoop levend" eenmalig machtigen om € 20 van uw rekening af te schrijven. Met dat bedrag zal uw olijfboom kunnen worden geplant