misshabiba
30-08-2008, 19:14
Hoi dames,
Ik wil morgen vis klaarmaken, maar heeft iemand misschien tips?
Ik heb op de markt verse pangafilet , gepelde garnalen, ongepelde grote garnalen en verse schoongemaakte caramalis gekocht.
Weet iemand misschien hoe ik dat lekker kan kruiden.
Zelf dacht ik vis afspoelen, en dan afdeppen, zout en peper en door de meel halen en afbakken.
Zijn er kruiden, die dit gerecht lekkerder maken en wat zal ik met de garnalen doen. Kan ik die misschien in olijfoie en verse knoflook bakken, of aan een spies grillen? Welke kruiden? Ik heb geen idee?
Wie wil mij helpen met een lekker recept??
Ik wil morgen vis klaarmaken, maar heeft iemand misschien tips?
Ik heb op de markt verse pangafilet , gepelde garnalen, ongepelde grote garnalen en verse schoongemaakte caramalis gekocht.
Weet iemand misschien hoe ik dat lekker kan kruiden.
Zelf dacht ik vis afspoelen, en dan afdeppen, zout en peper en door de meel halen en afbakken.
Zijn er kruiden, die dit gerecht lekkerder maken en wat zal ik met de garnalen doen. Kan ik die misschien in olijfoie en verse knoflook bakken, of aan een spies grillen? Welke kruiden? Ik heb geen idee?
Wie wil mij helpen met een lekker recept??