Bekijk volle/desktop versie : Steekpartij in Amsterdamse tram. Dader aangehouden



20-08-2008, 21:20
Steekpartij in Amsterdamse tram

(Novum) - In een tram in de binnenstad van Amsterdam is woensdagavond iemand neergestoken. De tram was net vetrokken vanaf het beginpunt Centraal Station toen er onenigheid ontstond en iemand een mes trok. Het slachtoffer is in zijn bovenlichaam gestoken. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekendgemaakt.

De dader nam bij de eerstvolgende halte, voor warenhuis De Bijenkorf aan het Damrak, de benen en is nog voortvluchtig. De steekpartij vond rond 20.00 uur plaats in tram 24. Het tramverkeer van en naar het station is gestremd. Dat heeft de politie laten weten.

http://binnenland.nieuws.nl/523760/Steekpartij_in_Amsterdamse_tram

Steekpartij in tram, dader aangehouden

In een tram heeft woensdagavond een man een ander neergestoken. Dat gebeurde aan het begin van het Damrak, ter hoogte van de Bijenkorf.

Wrang toeval is dat op de Dam het moment van de steekpartij, rond 19.50 uur, de herdenking van de moord op Kerwin Duinmeijer ten einde liep.

De twee mannen kregen in lijn 24 onenigheid. Een van de twee trok een mes en stak zijn opponent in het boven-lichaam. Het slachtoffer is met een forse steekwond naar het ziekenhuis gebracht. De dader wist in de conster-natie te ontkomen. Hij is echter rond 20.30 uur door de politie aangehouden.



http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=37380