Bekijk volle/desktop versie : Mijn geweten



Pagina's : [1] 2 3

06-08-2008, 21:03
Caution! Er kunnen 18+ scènes in voorkomen, dus met deze opmerking heb ik elk lezeres onder de 18 gewaarschuwd. Voor de anderen, have fun reading !!





Hij had een mooi appartement, dacht ik nerveus bij mezelf. Ik stond ietwat trillend bij de open keuken, met mijn rug tegen het hoge aanrecht geleund. Een beetje misselijk keek ik zijn woonkamer rond, terwijl ik hem schuin in mijn ooghoeken in de gaten bleef houden. Hij –degene waar ik gisteravond op een sexchat mee had afgesproken -, zat ietwat onderuit gezakt aan de telefoon op een wit hoekige en strakke bank.
Hij had een donkerblauw colbert aan, een spierwitte bloes waarvan de eerste twee knopen vanboven open waren en een donkerblauw pantalon. De foto die hij mij gisteren had gestuurd, hadden hem al als knappe, donkere, mysterieuze man afgebeeld. In het echt leek hij haast het toonbeeld van mannelijke perfectie. Ik wrong mijn handen samen en voelde een hevig druk op mijn borst; wat deed ik hier?!
Gisteren voelde ik me voor de zoveelste maal alleen en onbegrepen. Na het laatste gebed trok ik me terug in mijn kamer die ik deelde met mijn twee zussen. Nassira en Manal waren logeren bij mijn oudste broer; Mohamed, dus ik had de hele kamer voor mezelf. Mama had me gevraagd waarom ik nog steeds niet iemand had. Ze zei dat Nassira en Manal volgende zomer gingen trouwen en ik maar achterbleef. Om de waarheid te vertellen, wilde ik nog niet trouwen. Althans niet met de persoon waar mijn ouders me mee verwachtte thuis te komen. Dat kon ik alleen niet hardop zeggen, in plaats daarvan had ik me stilgehouden en de preek (die ik nu zelfs in mijn hoofd kon meedreunen) zwijgzaam aangehoord.
Mijn msn-lijst was uitgestorven, op 2 geblokkeerde personen na. Ik had behoefte aan een gesprek en ik was in een opgewonden stemming geraakt. Mijn gevoelens waren rebels en ik wilde mijn frustraties op iets afreageren, dus ik zocht bewust naar die site die me vandaag in dit luxe appartement heeft gebracht.
Ik had mezelf beschreven als een ervaren Marokkaanse meid die weleens wat anders wilde proberen. Echt, de berichten stroomden binnen alsof er een tekort was aan vrouwen op de chat. Toch klikte ik haast elke bericht weg, tot hij die zich ‘AdventuresMan’ mijn aandacht greep.
‘Ik was net van plan om weg te gaan, toen jouw naam me opeens opviel. DesertsRose. Ik kom Marokkaanse vrouwen maar weinig tegen in het milieu waarin ik me voortbeweeg, dus laat ik een kans als deze niet zo snel gaan.’
Hij had over zijn woorden nagedacht, er kwam niets vulgairs in voor en de opmerking dat hij Marokkaanse dames niet tegenkwam in zijn dagelijkse routine, hoe raar dan ook, greep meteen mijn aandacht.
Alles ging heel snel daarna, ik had een fantasievrouw voor hem geschetst. Een die van wanten wist en precies wist hoe ze een man moest verwennen. Veel van deze informatie had ik van anderen verkregen of gewoon van een pornosite overgenomen. Hij, in tegenstelling tot mij die graag nog even had gewacht, wilde meteen afspreken. Zijn reden; als je een doener bent, denk je niet na over deze dingen, ben je een faker dan houdt dit hele gesprekje op. Ik weet niet wat me bezielde om ermee in toe te stemmen. Zijn woorden hadden een diepe indruk bij me gemaakt en zijn foto al helemaal. Ik was bang, dat zeker, maar ergens hield ik in mijn achterhoofd dat zodra hij me zag of erger; bezig waren, hij misschien tot de conclusie kwam dat ik had gelogen en me daarna de deur zou wijzen.
En nu stond ik hier, in zijn ultraschone keuken, helemaal misselijk van de zenuwen, terwijl ik wachtte tot zijn gesprek was geëindigd.

06-08-2008, 21:04


Up Maschallah heel mooi verhaal ik ben je eerste fan

06-08-2008, 21:11
Aiihh...mijn eerste slachtoffer van mijn verhaal (^^)...Cool. Maar morgen een vervolg, okidoki.

06-08-2008, 21:16
Inschallah
Whahha je eerste slachtoffer ik ben maar een kind van de Basisschool dus Take it easy
Maar Up.













Oepakeeeeeeee!!

06-08-2008, 21:23


Wajow...Jij bent dan veel te jong voor dit verhaal...

06-08-2008, 21:30
Meid ik ben groot genoeg voor mijn leeftijd ik heb verstand weet je ik ga niet naar zulke sité''s dus weet dat ik niet zulke vieze dinge ga doen

06-08-2008, 21:31
Fine by me then . There is no harm in reading...

06-08-2008, 21:33
Ok
But ga je nog verder met je Story nu aub?

06-08-2008, 21:34
P.s check je hoekje

07-08-2008, 13:36
‘Je staat daar als een schaap die weet dat het elk moment geslacht kan worden.’ Zijn mooie, donkere stem trok me meteen uit mijn gedachten en met een verwarde blik keek ik hem aan. Zijn opmerking drong nu pas tot me door en ik glimlachte ongemakkelijk naar hem. Ik vond het heel vervelend dat hij doordringende groene ogen had, ze leken meer te lezen dan ik wilde dat ze deden. En over zijn glimlach…tja…die kon je beschrijven als haast dodelijk.
Het was dus niet raar dat ik al gauw een ander punt in de kamer zocht om naar te staren. Niet dat dat hielp, want nu pas vielen mij de uit hout bewerkte naakte Afrikaanse vrouwenbeelden op, de grote wandkleed op de witte muur waar een man en vrouw met elkaar vree en twee andere soortgelijke schilderijen. Hij volgde mijn blik en las denk ik de angst in mijn ogen toen hij opeens zei; ‘Maakt dit je allemaal ongemakkelijk?’ Ja. ‘Nee’.
Hij knikte langzaam en stond toen op. Van schrik drukte ik me dichter tegen het aanrecht aan. Gelukkig was hij toen bezig met het uit trekken van zijn colbert en mijn kinderlijk reactie hem dus ontging. Nadat hij het achteloos op de bank had gegooid, liep hij naar me toe en ik hield mijn adem in. Zou hij me nu gaan kussen?
Ik zag hem een keukenkast openen (wat een koelkast bleek te zijn) en een donkergroene wijnfles pakken. Hij opende nog een kast en pakte met zijn vrije hand twee wijnglazen. ‘Kom je mee?,’ vroeg hij met een knipoog. Ik voelde me inderdaad een schaap dat elk moment geslacht kon worden en ergens wond het mij ook op. Niet in mijn wildste dromen had ik zoiets van mezelf verwacht en ook niet dat het door zo’n opwindende man als hij zou worden gedaan. Ik vond mezelf een doorsnee meisje; bruin krullend haar, bruine ogen, niet zo lang en mollig. Maar ik was tevreden (merendeels).
De zenuwen bereikt een nieuw niveau toen ik doorhad dat hij niet van plan was om in de woonkamer te gaan zitten, maar me meebracht naar zijn kamer.
Net zoals zijn woonkamer en keuken, was deze indrukwekkend groot en stijlvol ingericht. Het viel me nu pas op dat zijn appartement een beetje een Oosters indruk gaf. Terwijl ik naar een grote zwarte vaas keek, dat bijna tot mijn schouder reek, voelde ik zijn hand om de mijne sluiten. Ik draaide me verschrikt om en keek hem in zijn brandende groene ogen aan.
‘Je komt me toch wat nerveus over,’ een kleine frons verscheen op zijn voorhoofd, ‘Heb je dit liever niet, eerlijk zeggen?’
Wat had ik te verliezen, dacht ik op dat moment. Ik zou nooit met een Marokkaan trouwen en ik kan nooit met een ander nationaliteit thuiskomen. Het was een lose-lose situatie. Ik wilde dolgraag bemind en geliefd worden, hoewel ik alleen het eerste zou ondervinden hier en nu.
‘Ik wil het wel,’ zei ik met een zelfverzekerde stem. Hij glimlachte opnieuw en draaide zich toen om. ‘Ik hoop dat je van rode wijn houd, anders ligt er nog een fles zoete, witte wijn in de koeler.’

07-08-2008, 13:36

Citaat door Karima.Mvr:
P.s check je hoekje




Thanks girl, een vervolg voor jou.

08-08-2008, 10:38
(^^'-
0
_

08-08-2008, 15:19


Come on, meer lezers!

09-08-2008, 20:53
Moooi Begin Ga gauw Verder ! .. Xje Lailaa

09-08-2008, 20:55
Ga verder..

Pagina's : [1] 2 3