Bekijk volle/desktop versie : ingevroren loempia's



04-08-2008, 12:11
Als ik mijn loempia's in uit de vriezer haal en ik laat ze eerst ondooien dan gaan ze open wanneer ik ze in de oven bak.

Ik heb het ook geprobeerd door ze niet te lang te laten ontdooien, maar idem dito, wat doe ik fout? hoe doen jullie het? en waar sluiten julile de loempia mee met meel en water?

04-08-2008, 12:19



Citaat door hilwa:
Als ik mijn loempia's in uit de vriezer haal en ik laat ze eerst ondooien dan gaan ze open wanneer ik ze in de oven bak.

Ik heb het ook geprobeerd door ze niet te lang te laten ontdooien, maar idem dito, wat doe ik fout? hoe doen jullie het? en waar sluiten julile de loempia mee met meel en water?



ik doe ze zo ingevroren in de olie of oven

04-08-2008, 19:45
ja klopt ik ook en voor je het in de oven heel wat boter er over doen worden ze mooi bruin

04-08-2008, 21:09
Ik laat ze nooit ontdooien, Gelijk nadat je ze uit de vriezer hebt gehaald, bakken, oven/frituur.

En ik sluit ze altijd alleen met water, En ze openen nooit tijdens het bakken

05-08-2008, 11:38


Je moet de loempia's bij het vouwen aan het uiteinde insmeren met een mengsel van bloem en water of eiwit.
En altijd BEVROREN bakken, niet ontdooien.