Bekijk volle/desktop versie : real madrid zwammels onderuit tegen Arsenal

03-08-2008, 19:37
Van Persie aan de basis van zege Arsenal op Real Madrid
03/08/2008 19:17

Robin van Persie is zijn eerste optreden dit seizoen voor Arsenal direct van waarde geweest. De aanvaller van The Gunners speelde goed tegen Real Madrid en had een groot aandeel in het enige doelpunt van de laatste wedstrijd in het Emirates Cup-toernooi.

Van Persie werd in de 48ste minuut omver gekegeld door Michel Salgado, die hem in zijn rug sprong. Arsenal kreeg een logische strafschop toegekend, die Emmanuel Adebayor (foto) benutte door de bal hoog in de hoek te schieten.

Het bleef bij die ene treffer in het leuke duel. Het jeugdige Arsenal oogde fris en combineerde naar hartelust. Real beet na rust, toen Wesley Sneijder, Ruud van Nistelrooy en Arjen Robben in het veld waren gekomen, meer van zich af.

Voor Sneijder was de wedstrijd snel voorbij. Hij moest per brancard worden afgevoerd met een op het oog vervelende knieblessure.

Hamburger SV werd door de 1-0 zege van Arsenal overigens toernooiwinnaar. De ploeg van coach Martin Jol behaalde zeven punten dankzij één overwinning en vier gemaakte doelpunten, goed voor zeven punten. Real werd tweede met vijf punten.

whahahahahahaha lekker lekker en dan stoer doen van we gaan cl beker pakken jullie pakken een stront dit jaar hala barca!!!!!!

03-08-2008, 21:31