Bekijk volle/desktop versie : Ook Kaboul is rond met Sunderland



24-07-2008, 19:39
De overgang van Tottenham Hotspur-verdediger Younes Kaboul naar Sunderland lijkt zo goed als rond.

Kaboul en Sunderland zijn het volgens Sky Sports een geworden over een contract. Volgensde Britse media ondergaat Kaboul vrijdag een medische keuring voordathij definitief zijn handtekening onder een contract zet. Over de duurvan de overeenkomst is tot op heden nog niets bekend.

Detransfersom van Kaboul lijkt geen struikelblok te worden, waar Spurs almeerdere malen heeft aangegeven de verdediger graag te willen verkopenomdat hij bij de Londense club niet in de toekomstplannen voorkomt. NaTeemu Tainio zou Kaboul de tweede Tottenham-speler zijn die deze weekde overstap naar Sunderland maakt.

Kaboul was pas sinds éénseizoen in dienst van Tottenham Hotspur, aldus VoetbalPrimeur.nl. De Nederlandse manager MartinJol plukte de Fransman in 2007 weg bij Auxerre.

Als het aanKeane ligt is hij voorlopig nog niet uitgewinkeld bij de club uitNoord-Londen. Ook Pascal Chimbonda, die overigens ook al persoonlijkrond zou zijn met Sunderland, en Steed Malbranque staan op het lijstvan de voormalig topvoetballer.

24-07-2008, 21:41


Was een groot talent en werd veel van hem verwacht, helaas nooit waar gemaakt maar Sunderland is een goede club voor hem.

25-07-2008, 06:38
Engeland heeft wel de beste competitie dat zagen we in de champions league vorig jaar ze blijven het maar laten zien