Bekijk volle/desktop versie : Masie7 a Dajjal Antichrist 666 The beast.



20-07-2008, 17:37
Asalomo alaikom wara7mato Allahi wabarakatoh.

Beste broeders en zusters in de Islam.
Veel Moslims en Moslima`s hebben wel wat gehoord over Dajjal. Maar vele ook weer niet. Het is ieder zijn plicht om de kennis daarover door te geven aan elk mens, dus niet elk moslim, maar ook niet Moslims.

De Profeet Mo7ammed sAw heeft op een dag Salaat a Sob7 gebeden, en daarna de hele dag tot het avondgebed over niets anders gesproken dan over a Dajjal. Elke keer als hij klaar was met het gebed tussendoor ging hij verder over Masie7 a Dajjal en de tekenen waar wij op moeten letten. Dat deed hij sAw niet voor zijn directe vrienden Radia Allaho 3anhom. Maar voor ons die nu in zijn tijd leven.

Allah Sob7abnaho wata3ala stuurt hem als een laatste beproeving op de aarde. Toch vind Allah hem niet belangerijk genoeg om hem in de Heilige Quraan te vermelden. Maar Allah Heeft het wel over zijn soldaten gehad. In de Bijbel: Gog en Magog. Heilige Quraan: Ja`zusch wa Ma`zusch. Deze volken zijn reuzen en kannibalen.

Profeet Mo7ammed heeft gezegd: Voor elk van julie mensen, zullen er duizend Gogs en Magogs zijn. Wanneer ze doorbreken hoop je echt aan de juiste kant te staan. En de Islam vertelt ons alles over hun werkwijze en het einde hiervan. Ook Profeet Jezus 3alaihi asalato wassalaam heeft het over Dajjal en zijn soldaten gehad. Lees Revelation en je komt het tegen.

De tekenen van de dajjal:
1.Veel rampen achter elkaar. Zoals, aardbevigen. In 1999 20.832 keer aardbeveingen gemeten. Bron=ANEIC.
Landschuivingen, modderstromingen, tsunami`s, lava stromingen en uitbarstingen,enz...
2.Grote steden worden verwoest alsof zij de dag ervoor niet bestonden.
3.Veel doden en bloedvergiet en de moorden zullen alleen maar toenemen.
4.Een tijd van chao`s, terreur, anarchie, oorlogen en angst.
5.Een tijd van vergissingen. Een leugenaar wordt geloofd terwijl de eerlijke man als een leugenaar wordt aangezien.
6.Veel armoe, en de armoede zal alleen maar toenemen. In het jaar 2000 waren er 826 miljoen mensen op de wereld ondervoed. Dat betekend 1op de 6 sterft een langzame hongerige dood. Dat aantal is alleen maar toegenomen. Er is honger in Asie, Indie, Afrika, zuid Amerika, oost Europa om maar wat op te noemen.
7.Opelijke sexuele handelingen zullen plaats vinden. Denk maar aan naaktstrand, porno, prostitutie, sadomie(gay lesb.)
8.Wanneer de meerderheid vreemdgaat, en dat gaat gepaard met geslachts ziekte`s. Geen uitleg nodig hierover.
9.Man wordt vrouw, vrouw wordt man.
10.Volle Moskeeen maar geen goede leiders.
11.Valse leiders worden ingezworen. Nederland is daar mee bezig.
12.Quraan verzen worden genegeerd.
13.Goften worden aan de alleen rijken gegeven.
14.Veel bastaards zullen geboren worden.
15.Scheidingen zullen constant aan de orde van de dag zijn.
16.Veel sekte`s in Religies.
17.Het lot zal worden ontkend,
18.Religie zal gehouden worden voor show. Denk aan kerst.
19.Religie zal gebruikt worden om de doel te rechtvaardigen. Denk aan Kaafir bi LLah Bin Laden.
20.Mensen zullen in sterren geloven en God Negeren. Sterren (andere planeten.)
22.Valse getuigenissen, het verdoezelen van bewijs matriaal. Denk aan de Nederlandse Justitie.
23.Veel corruptie, en corruptie zal in de wet opgenomen worden. Denk aan Israel die de talmoed in de wet opgenomen hebben. (Toets op google talmoed of talmud dan word je alles duidelijk waarom de Joden ons en ieder ander haten.) Terwijl in ons Heilige Quraan geen haat te vinden is. Ze zijn wel door de Almachtige vervloekt, maar niet door ons gehaat.
24.De mens zal zichzelf horen praten.
25.Bouwers die alleen hoger willen bouwen dan hun tegenstander.
26.de tijd zal heel snel voorbij gaan.
27.Afstanden worden in korte tijd afgelegd.
28.De mensen zullen tussen hemel en aarde zijn. (vliegtuig)
29.Veel haat en bedrog.
30. veel valse Profeten zullen claimen dat ze Jezus zijn. 3sws.
31.Natie neemt het op tegen natie.
32.Legers rondom Jeruzelem. Israel.
33.Zon zal praten maar uitgeblust zijn.
34.Sterren zullen vallen.
35.overal veel muziek.
36.Veel psygische problemen.
37.Vuur in Mekka.
38.Dajjal zal blind zijn aan 1 oog. En op zijn voorhoofd staat het woord kaafir, elk gelovige, gelleterd of niet, zal dit woord kunnen lezen.
39.Dajjal zijn linker oog zal groen zijn als die van een reptiel. Het zal lijken alsof zijn oogpupil een naald is, net als bij een krokodil bijv.
40.Dajjal zal tussen shaam en Irak opstaan. Hmmm vandaar de oorlog in Irak en bijna met Iran. De Joden hebben de toren van babel al gebouwd, dat betekent dat het niet lang meer duurt eer Dajjal opstaat. De toren van babel ligt in De stad Babylon, zo`n 30 km van Irak af

Hadieth van Profeet Mo7ammed SA3W. 70.000 Joden zullen Dajjal bijstaan en ze dragen blauwe helmen. Is het niet de VN die blauwe helmen dragen.
weten julie ook dat de VN/UN/NATO een uitvinding van de Joden zijn? Dat is publieke informatie.

Voor het complete verhaal voor de geinteresserden, verwijs ik u naar http://www.youtube.com en zoek op: THE ANTICHRIST DAJJAL WILL BE A REPTILIAN SHAPESHIFTER P1. Moslims en Christenen hebben baan brekend onderzoek verricht naar Dajjal en meer. Het gaat om ongeveer 400 delen van 10min p/deel. zo geven zij mondjesmaat info zodat je het kan bevatten.
Veel succes en begrip voor wat er in onze wereld gebeurd. Deze serie heeft mijn ogen geopend, ik hoop dat julie net zo wakker worden als ik.

Kijk ook op youtube naar: MIRACLES OF THE QURAAN. Een Engelsman heeft de wonderen van de Quraan voor ons uiteengezet met beelden en geluid. wat willen wij nog meer. Allah`s woord is waarheid.
Geef deze info door, dit is echt geen reclame voor geld winst a3oedo bi-Llah. Ik wil alleen zoveel mogelijk zielen redden in de hoop dat mijn weegschaal in het hiernamaals met 7asanaat zwaarder zal wegen dan de sajiaat. Daarom vraag ik een ieder van julie stuur het door en ga naar de site. Maar onthoud: Alles gebeurd bi idni Allah. Incha Allah Amien.

Wasallamo 3alaikom wara7mato Allahi wa barakatoh.

20-07-2008, 17:49


la 7aula wala quetta illa bi-Lah Al3adiem.