Bekijk volle/desktop versie : Gezocht: (Districts) Personeelsmanager Amsterdam salaris € 2400 - € 3200



14-07-2008, 16:23
Districts) Personeelsmanager Amsterdam - (ID: 39380019)
Salaris: Tussen € 2400 - € 3200
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Adverteerder: Trigion
Opleidingsniveau: HBO
Type dienstverband: Fulltime


Over Trigion
Trigion is de meest toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland. Trigion staat voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Transparantie en samenwerking zijn bij ons sleutelbegrippen. Onze producten en diensten zijn divers. Zo leveren en installeren wij beveiligingssystemen, maar verzorgen wij ook receptiediensten en stellen wij beveiligingsplannen op voor grote ondernemingen. Wij noemen ons niet voor niets de meest complete en toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland. Trigion telt ruim 7.000 medewerkers.

De juiste baan voor jou
Als (Districts) Personeelmanager zorg je voor de invulling en geef je uitvoering aan het geformuleerde personeelsbeleid en vertaal je dit naar de organisatie.
Je ondersteunt en adviseert het management en (laat) eerstelijns personeelstaken uitvoeren. Daarnaast signaleer je in- en externe ontwikkelingen die van belang zijn voor de uitvoering van het personeelsbeleid, geef je trainingen en voorlichting over P&O instrumenten, ben je verantwoordelijk voor het ziekteverzuimbeheer en ontslagzaken en draag je zorg voor een correcte personeelsorganisatie.

Heb jij het juiste profiel?
Je hebt de hbo-opleiding Personeel en Organisatie gevolgd of een gelijkwaardige opleiding. Je hebt enige jaren werkervaring in het werkveld en kennis van de relevante wetgeving en sociale zekerheid. Je bent creatief, resultaatgericht, daadkrachtig en krijgt dingen voor elkaar.

Het juiste aanbod
Je komt te werken bij dé toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland. Wij verwachten dan ook veel van je. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien willen wij graag meewerken aan je persoonlijke groei en verdere ontplooiing. Hiervoor hebben wij diverse begeleidings- en opleidingsprogramma's.

De juiste reactie
Heb je interesse? Stuur dan je persoonlijke cv met motivatie naar zmarissou@facilicom.nl