Bekijk volle/desktop versie : bladerdeeg pizza, bodem niet gaar



02-07-2008, 15:34
Help dames,

ik heb gister bladerdeeg pizza gemaakt, heb het ong. 25 tot 30 min in de oven gedaan op 220 graden (heteluchtoven), maar de bodem was niet gaar, dus helemaal nog slap en niet krokant.
Daarna heb ik de bladerdeegbodem eerst gebakken, iets van 6 min, toen belegd met groenten etc. maar toen nog was het niet gaar.

Tips????

Wat doe ik verkeerd?

02-07-2008, 15:43


Misschien had je de ovenknop verkeerd gedraaid? I.p.v dat tie aan de boven en onderkant gaart enzo .. is tie dus alleen aan de bovenkant gaar..?



Niet uitlachen, eh .. ik heb dat ook weleens gehad ... kan gebeuren


Anders, weet ik het ook niet

02-07-2008, 15:44
Als je die pakken van Pizza haalt heb je betere resulaat .. gewoon zelf kneden enzo ..

02-07-2008, 20:06
nee hoor, ik ga je in ieder geval niet uitlachen, kan gebeuren, maar ik heb zo'n combi oven, zo'n knoppen ding, die gaat gewoon automatisch op de oven, boven en onderkant.

Ja die pak pizza heb ik wel geprobeerd, lukt wel aardig, maar dit wou ik ook wel eens uitproberen, omdat je met bladerdeeg veel kunt maken, maar dan moet het wel goed gaar worden natuurlijk.

ik wacht nog op tips....