Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Alles over FASHION EN FASHION EN NOG MEER FASHION!!



Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

22-06-2008, 17:56

SALAAM, HALLO, HEY DAMES, AGAWAAT!

WE GAAN EEN GROTE TOPIC VAN FASHION MAKEN

BEDENK MAAR AAN KLEDING, MAKE-UP, HAAR MODE, SCHOENEN, ACCESOIRES, IK WEET NIET EENS OF IK HET GOED HEB GETYPT MAAR GOED MAAR JULLIE WETEN WAT IK BEDOEL IEDEREEN MAG MEE DOEN OFCOURS HOE MEER MENSEN HOE MEER VREUGDE ALS TENZIJ HET NIKS WORDT MAAR WE ZULLEN HET ZIEN

DUS ALLES WAT MET UITERLIJK TE MAKEN HEEFT.

HET MAG NATUURLIJKE PRODUCTEN ZIJN OF COSMETICA PRODUCTEN
MAAK NIET UIT. WAT LEUK IS WEES JEZELF WAT DE ENE NIET LEUK VIND KAN DE ANDERE WEL LEUK VINDEN.


WIE DOET MEE IK DOE ALVAST DE EERSTE STAP....

TIPS ADVIES ZIJN WELKOM.

NIEUW AFSLANK TIP!




22-06-2008, 18:01


MAROC FASHION




22-06-2008, 18:15
make-up die ik gebruik

Foundation

ik heb verschillende foundation geprobeert

l'oreale

hema (die vind ik ook wel goed maar die meng ik met een gezicht creme anders heb je te veel op en dan ziet het niet natuurlijk uit)

Chanel 2 VERSCHILLEND EN IN EEN POTJE EN ANDERE IN DOOSJE WAAR SPONSJE IN ZIT(WAT JE NOOIT MOET GEBRUIKEN HET SPONSJE WANT DIE ZUIGT 33% VAN JE FOUNDATION DAAR GAAT JE GELD ZONDE NATUURLIJK)

dior

en nog veel meer.

de allerbeste vind ik van Chanel die in het doosje en l'oreale

Ik zelf gebruik ik met me vingers soms met de foundation borstel om goed af te werken.







22-06-2008, 18:25

VOOR DAT IK MAKE-UP GEBRUIK GA IK WEL EERST MIJN GEZICHT GOED VERZORGEN.

S'OCHTENDS ALS IK GEZICHT GAAT WASSEN DOE IK MET EEN SCUBE CREME
GELOOF HET OF NIET IN BEGIN KOCHT IK VAN ESTEE LAUDER TOEN VAN L OREALE EN DAARVAN UIT NAAR NIVEAU EN DAARVAN UIT ETOS.

EN HET BEVALT ME GOED DIE VAN ETOS HET IS GOEDKOOP EN HET ZUIVER JE HUID. HET IS EEN GROENE TUBBE MET KORRELTJES ERIN.

DAAR WAS IK EERST MEE EN DAN DOE IK EEN INVOCHT BRENGENDE CREME

EERST VAN ESTEE LAUDER TOEN VAN L OREALE EN DAARVAN UIT HEB IK ARGANE CREME INVOCHTBRENGENDE CREME GEKOCHT EN DAAR BEN IK ZEER TEVREDE OVER.

IK ZELF HEB GEEN DROOG OF VETTIG HUID EEN BEETJE GEMENGDE HUID MAAR DAT OOK NIET ECHT IK MAG VAN MEZELF SPREKEN DAT IK EEN GELUKKIG EEN EGALE HUID HEB.

MAAR VOOR DIEGENE DIE VETTIGE HUID HEBBEN OF EEN GEMENGDE HUID. IS DIT IDEALE TE VERZORGEN MET DE ETOS REINIGING OF ESTEE LAUDER.

OVER DE VOCHT INBRENGDE CREME IS VOOR DEGENE DIE DROGE OF GEMENGDE HUID HEBBEN IS HET IDEAAL WANT JE HUID HEEFT VOCHT NODIG EN KUNNEN ADEMEN LAAT HET IN WERKEN VOOR DAT JE MAKE-UP GEBRUIKT.

DE BESTE TOT NU TOE IS VAN ARGANE CREME (IS NIET VERKRIJGBAAR IN NL) WEL BELGIE) EN VAN ESTEE LAUDER IS OOK GEWELDIG MET REINIGINGS CREME JE HEBT EEN BLAUWE EN EEN ROZE

HET IS HELE TIJD TESTE NAAR IDEAAL PRODUKT HET HOEFT ECHTER NIET ZO DUUR TE ZIJN LET OP JE BUDGET....

22-06-2008, 18:30


interesse of beter stoppen



22-06-2008, 18:35
Meid ik wil graag met je samen werken!
Ik plaats allemaal kleding die Celebs Dragen!

22-06-2008, 18:38
oke dan meid! misschien die op celeb-kleding neer zetten die je ook kan kopen voor een leuk prijsje dan.

22-06-2008, 18:42

22-06-2008, 18:43

Citaat door Freaky_Fashion:
oke dan meid! misschien die op celeb-kleding neer zetten die je ook kan kopen voor een leuk prijsje dan.




Meid w8 ff ik stuur je een PM!

22-06-2008, 18:45
Als je kwasten gaat kopen voor poeder of brush koop dan niet van synthetisch kwasten ze zijn verschrikkelijk en werken niet goed af

de beste kwasten zijn met dieren haren zijn beter van kwaliteit
ik weet niet in welke winkel ze verkopen maar via internet kan je ze zeker bestellen via ebay dus neem een kijkje dat zijn beste kwasten en verwerken het best

wat moet je in iedergeval hebben. als je met kwasten wil werken of beter met kwasten met om kan gaan. ik ben niet zo handig met kwasten maar soms zijn ze echt handig.

POEDERKWAST
FOUNDATIONKWAST OM GOED AFTE WERKEN
BLUSHKWAST
WENKBRAUW KWAST KAN OOK VOOR WIMPERS

EN DAN KOM JE EEN HELE EIND.

Ik gebruikte hiervoor ook een tijd synthethische poederkwasten en een hele tijd terug ook oogschaduwpenseeltjes van synthethisch haar, en die zijn destijds in de prullenbak belandt.

Je merkt het verschil vooral in de mate hoe de kwast pigment opneemt: kwasten van echt haar nemen heel veel oogschaduw op en zorgen er dus voor dat deze mooi in kleur op je oogleden belandt. Synthethische kwasten nemen het poeder vaak niet goed op.

Plus: kwasten van echt haar zijn véél zachter. Vooral bij je ogen is dit erg belangrijk!


NIET GILLEN VAN DIEREN BEUL OF ZO VALT BEST MEE ZE WORDEN NIET GEDOOD





22-06-2008, 19:06
oogpotlood

ik probeer echt veel uit maar oogpotlood was een zoektoch

goedkope merken duren merken marokaanse merken ik heb van alles
geprobeert alles lekte bij mij uit en ik maar bewonderen hoe de andere meiden hun oogpotlood op doen en de hele dag op blijft zitten zonder dat het lekt. bij mij vaagt het snel uit of lekt het een beetje uit en ik maar niet begrijpen hoe dat kwam ik heb advieze gevraagd aan schoonheidspecialist bij douglas walloe. hun advies had ik niet zo veel aan of helpte niet.

maar wonder boven wonder ik blijf het maar uitproberen natuurlijk

vond ik een oogpotlood van l oreale geweldig gewoon hij blijft hele dag op zitten en had nergens last van het is en grijze potlood met zwart dopje erop ik zal kijken of er plaatje van is anders maak ik wel een foto ervan als jullie willen


voor ene kan het helpen voor de andere niet oja deze hoef je niet elke keer te slijpen want je hoeft er gewoon UIT en weer in draaien.

22-06-2008, 19:15
De vette huid is glimmend, dik, grove poriën, aanleg tot puistjes en andere oneffenheden. Bij de vette huid werken de talgklieren juist te hard, en produceren meer huidvet dan nodig, wat het glimmende uiterlijk verklaart. Het voordeel van een vette huid is dat hij langzamer verouderd dan andere huidtypen. De huid kan ook plaatselijk vet zijn en op andere plaatsen droog of normaal, lees dan ook de gecombineerde huid.


Mogelijke oorzaken van een vette huid

erfelijkheid

dieet

hormoonveranderingen, vooral tijdens de pubertijd, maar kan ook op andere leeftijden.

zwangerschap

de pil

bepaalde cosmetica

vochtigheid en heet weer



Hoe verzorg je een vette huid

Voor de vette huid is reiniging heel belangrijk, met veel heet water en zeep om te voorkomen dat de poriën verstopt raken. Kies geen agressieve zeepproducten, die teveel huidvet verwijderen waardoor de huid gaat schilferen, maar neem b.v. een antibacteriële lotion of zeep. Bovendien worden de talgklieren dan extra gestimuleerd, en wordt de huid nog vetter. Pas ook op voor producten die de huid sterk samentrekken, deze krimpen de buitenste huidlaag als het ware, en veroorzaken, verstoppingen.

Om de vette huid te reinigen gebuik je producten op oliebasis die het overtollige talg goed oplossen. Kies liever een olievrije vochtinbrenger zodat je het glimmen tegengaat.

Ben je onder de 30, dan zal je huid bijna geen vochtinbrengende producten nodig hebben. Daarboven kun je een crème gebruiken om de huid rond je ogen te verzorgen. Kies bij voorkeur producten die geschikt zijn voor de vette huid.

Af en toe een klei- of moddermasker is ook aan te raden.





ZO ERG HOEFT OOK NIET TE ZIJN ALS DEZE PLAATJE

MAAR INDD DIE VETTIGE HUID HEBBEN MOETEN GEEN INVOCHTBRENGENDE CREME GEBRUIKEN DAT IS MEER VOOR DIE DROGE HUID OF GEMENGDE HUID

22-06-2008, 19:16


Ik heb ook een paar Handige BeautyTips..![/SIZE][/FONT]


[FONT="Century Gothic"][SIZE="3"]Theezakjes helpen tegen gezwollen oogleden

Ja. Het looizuur of tannine in (zwarte) thee werkt ontspannend en laat de zwelling afnemen.



Baden in (karne)melk maakt de huid zacht

Ja. Het melkzuur maakt de huid zacht en de melkvetten werken ontvettend. Het werkt het beste als je twee liter (karne)melk aan het badwater toevoegt.



Bakpoeder maakt de tanden wit

Ja. Bakpoeder lost de plak of tandaanslag op. Maar wees voorzichtig want met deze behandeling verdwijnt ook telkens een laagje tandglazuur, de laag glazuur wordt poreuzer en de aanslag zal snel weer terugkomen.





Van citroensap krijg je zachte ellebogen

Ja. Daar zit wel wat in. Laat na het uitpersen van de citroen, je ellebogen 10 minuten in de citroenhelften rusten, daarna afwassen en afdrogen.



Honing helpt tegen schrale lippen

Ja. Honing bevat onder andere vitamines, mineralen, eiwitten en stoffen die het vocht vasthouden die die de bovenste huidlaag kunnen herstellen. Verder werkt honing ontstekingsremmend. Een honing-lippenmasker is daarom een goed idee.



Zeezout is heilzaam voor de huid

Ja. Vooral de mineralen in zout uit de Dode zee verbeteren de vochtopname van de bovenste huidlaag. Vooral de magnesium laat de huid ontspannen. Voor thuisgebruik voeg je 500 gram zeezout aan het badwater van 37 graden toe.

Voorzichtig als je zwanger bent of bij bloeddrukproblemen.

22-06-2008, 19:30
HUIDVERZORGING

Onze tips ...


Blijf niet te lang in de zon. Gebruik steeds een zonnecrème en zorg dat je je huid na het zonnen goed hydrateert met Dove Body Lotion (normale huid) of Dove Body Milk (droge huid).


Let op voor airconditioning. Het droogt je huid uit en maakt ze schilfferig. Smeer je huid 2x per dag in met Dove Body Lotion (normale huid) of Dove Body Milk (droge huid).


Zorg voor veel lichaamsbeweging en dit in open lucht.


Leer om te gaan met stress. Stress kan zelfs de mooiste huid om zeep helpen.


Veel nachtrust en goede nachtrust laat je lichaam toe om te kunnen rusten, te herstellen en opnieuw krachten op te doen. Je huid zal er van profiteren.


Vermijd zout voedsel. Zout doet je lichaam water ophouden waardoor je huid er opgeblazen kan gaan uitzien.


Drink minstens 8 glazen zuiver water per dag. Hoe meer water je drinkt, hoe vochtiger je huid blijft en dus hoe kleiner de kans dat ze droog wordt.


Was je gezicht nooit met een normale toiletzeep. Zij drogen je huid uit. Gebruik een Dove wastablet, deze bevat 1/4 hydraterende crème en droogt de huid niet uit.


Wanneer je een douche neemt, masseer dan je huid met een verzorgende spons en wat Dove Body Wash. De Dove Body Wash herstelt de natuurlijke vochtbalans van je huid en herstelt tevens de natuurlijke barrière die de huid beschermt en de natuurlijke vochtbalans bewaart. Peeling-effect gegarandeerd !


Om je helemaal verfrist te voelen na een douche volstaat het te eindigen met koud water. Je huidporieën zullen zich sluiten en je huid zal zich versterkt voelen.

22-06-2008, 19:32
HAARTIPS



Was je haar niet met heet water, daar drogen je haar en vooral je haarpunten van uit.


Maak je haar eerst door en door nat voor je de shampoo erover verdeelt. De shampoos van vandaag zijn heel effectief, dus kan je er matig mee omspringen. Bovendien maakt teveel shampoo het haar niet schoner.


Wrijf de shampoo een beetje schuimend tussen je handen zodat hij makkelijker te verdelen is.


Breng de shampoo aan rondom je hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar rond je gezicht en in je nek is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed.


Heb je lang haar ? Vouw het dan niet dubbel tegen je achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven! Je haarpunten zijn vaak poreus en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak…


Het uitspoelen duurt - als het goed is - langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampooresten in je haar achterblijven, is het zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijer in je haar blijven kleven.
Handig om weten:

De hedendaagse shampoos kun je probleemloos elke dag gebruiken: ze zijn zacht en halen alleen het vuil en overtollige vet weg, maar laten de natuurlijke oliën in je haar intact.

Ongeveer 1 vrouw op 3 wast haar haar 5 of meer keren per week en zowat de helft wast het 2 tot 3 keer per week.

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11