112233moh
14-06-2008, 18:50
Meng de 4 eieren, 1 glas suiker, 1 glas zonnebloemolie, 2 glazen magere yoghurt en het zakje bakpoeder en vanillesuiker in een schaal.
Meng het goed tot het een mengsel word, giet er griesmeel bij en blijf roeren.
Giet de griesmeel er niet in een keer bij, maar beetje bij beetje.
Ook dat moet je mengen tot een geheel. Wanneer je dat hebt gedaan, dek je een ovenschaal met bakpapier.Vervolgens giet je het mengsel in de overschaal. Zet de over niet al te hoog, gewoon voor je standaard cake tamparatuur.
Kijk steeds of hij al gaar is of niet, wanneer de cake mooi goudbruin gekleurd is moet ie eruit.
Laat m even afkoelen, en smeer m vervolgens in met jam. Alleen de bovenkant!
Stoor er vervolgens wat cocos of gebroken amandelen op!
En eetsmakelijk!
dat zwart gedrukt, snap jullie wat ze hiermee bedoelt
Meng het goed tot het een mengsel word, giet er griesmeel bij en blijf roeren.
Giet de griesmeel er niet in een keer bij, maar beetje bij beetje.
Ook dat moet je mengen tot een geheel. Wanneer je dat hebt gedaan, dek je een ovenschaal met bakpapier.Vervolgens giet je het mengsel in de overschaal. Zet de over niet al te hoog, gewoon voor je standaard cake tamparatuur.
Kijk steeds of hij al gaar is of niet, wanneer de cake mooi goudbruin gekleurd is moet ie eruit.
Laat m even afkoelen, en smeer m vervolgens in met jam. Alleen de bovenkant!
Stoor er vervolgens wat cocos of gebroken amandelen op!
En eetsmakelijk!
dat zwart gedrukt, snap jullie wat ze hiermee bedoelt