Bekijk volle/desktop versie : Trouwen in MAROKKO is veel beter dan hier in NederlandPagina's : [1] 2

26-09-2002, 00:35
Ik vind die bruiloften en zo in Nederland 10 keer niks!
Als je naar zo'n feest gaat, geloof me ik ben op vele bruiloften geweest in Nederland, dan heb ik er geen fijn gevoel bij. Ik mis de echte Marokkaanse sfeer. Als je in Marokko zo'n feest bijwoont, dan voel je er gewoon veel beter bij!

Dit is mijn mening!

26-09-2002, 11:08


Nou ik heb verschillende feesten mee gemaakt hier in Nederland en het is me op gevallen dat de feesten die gescheiden zijn het gezelligste zijn...

26-09-2002, 12:58

Citaat:
Origineel gepost door Camilla27
Nou ik heb verschillende feesten mee gemaakt hier in Nederland en het is me op gevallen dat de feesten die gescheiden zijn het gezelligste zijn...
Vraagje:

Waarom gescheiden?
Je nodigd je familie uit zoals ooms, tantes, nichten en neven etc. En natuurlijk je naasten vrienden! Is het dan niet leuker als je gewoon je hele familie bij elkaar hebt staan/zitten. Samen eten, drinken en dansen. Dat is toch veel gezelliger dan mannen in de ene kamer en de vrouwen in de andere. En als er toevallig een man langs de dames-kamer loopt dan is het meteen stil.

Ik vind dat gescheiden gedoe maar 10 keer niks.

26-09-2002, 13:00
Het is daar veel gezelliger!

26-09-2002, 23:41


laatst was ik op een bruiloft waar de mannen rechts in de zaal zatten en de vrouwen links. de toppunt was: een cameravrouw en een vrouwenband. dit hebben ze bewust gedaan want de vrouwen willen niet gefilmd worden door een man. en ik zal je vertellen: niemand heeft gedansd! dat lag absoluut niet aan de vrouwenband.

27-09-2002, 13:19
jah in maroc is het veel beter!!!!!!

die sfeer die geur!!!!hmmmm

en zahwanie

een gescheiden feest is veel beter!!!
en zuiverder

an als een gescheiden feest verpest wordt omdat het gescheiden is dan is het gewoon niet goed geregelt!!!!!!!!=emsoem=

28-09-2002, 04:06
marokkanen verzieken het ook voor anderen.
laatst in regio arnhem/nijmegen heb ik gehoord:
mensen hebben een bruiloft gehouden in een zaal. afspraak was alles netjes opruimen etc. wat doen die gasten van het feest: feest afgelopen, meteen naar huis met je eigen spullen. ze hebben niet opgeruimd, niet schoongemaakt, niks. terwijl de afspraak was dat zij dat zouden doen.

gevolg: die mooie grote overzichtelijke zaal is nooit meer beschikbaar voor marokkanen!

marokkanen verzieken het voor anderen. (maar dat is weer een ander topic!)

01-10-2002, 15:14
Hoi meiden
In een zekere zin hebben jullie gelijk, trouwen in marokko kan leuker zijn, maar mij zie je niet in marokko trouwen.
Maar over dat mixen van mannen en vrouwen, 1 het mag niet volgens onze geloof en 2 daar hebben wij nooit aan meegedaan. En het zal ook niet voorkomen in de toekomst.
Dus meiden, lekker gescheiden houden is veel beter, leuker en geen geouwehoer...
groetjes.

02-10-2002, 10:30
ik denk het ook maar ik niet daar vieren want er zijn niet zoveel families van ons daar dus daarom ga ik zelf feest vieren hier in nederland omdat er veel mensen zijn die ik ken en ik heb ook veel vriendinnen hier in nederland weet je.

02-10-2002, 10:55
100% zeker. Het afgelopen vakantie heb ik het nog meegemaakt. Een bruiloftfeest gewoon 2 a 3 dagen maar daarvoor feest je gewoon 17 dagen voluit lang. Met je familie dat is zeker top.

02-10-2002, 15:14
Familie is belangrijk! Als je deze niet of nauwelijks meer hebt in Marokko, omdat de meeste gewoon in Nederland, Belgie, Frankrijk etc zitten. Lijkt het met logisch dat het in Nederland houdt. Maar de manier op van het feesten is toch wel weer apart!

06-10-2002, 17:21

Citaat:
Origineel gepost door BINGO
Hoe weet jij dat ?

Heb je soms een onderzoek gedaan ?

Ps : Hou deze domme opmerkingen voortaan voor je aub
Waarom is dit een domme opmerking?
En als ik me niet vergis is dit een openbare forum!!!
Bahja heeft eigenlijk wel gelijk!!!!!!
Sommige passen de islam toe wanneer het hen uitkomt. Kijk maar na al die gasten die uitkeringen krijgen van de Nederlandse staat. Liegen liegen liegen! En ondertussen een baard tot aan de gordel. En elke dag 5 keer per dag bidden. Maar ondertussen liegen liegen liegen!!!!! Ik weet het dit heeft niks met het onderwerp te maken maar uiteindelijke wordt de islam toegepast wanneer het hen uitmaakt!

Dus denk jij maar eerst naar voor dat je iets zegt!!!!!!
Over domme opmerkingen gesproken!

06-10-2002, 18:12


Dag dame,

Je hebt groot gelijk. Een bruidloft in Nederland is wel leuk maar in Marokko is nog veel leuker. De sfeer is er gewoon goed de gezellige mensen noem maar op.

Ik ga ook volgend jaar in Marokko trouwen (Insallah). Dus ik wens alle dames en heren die ook de voornemens om in het huwelijk te stappen veel geluk.

Groet Faatje

06-10-2002, 23:13

Citaat:
Origineel gepost door BINGO
Een baard tot aan de gordel?

Zahwanie Weet dat het kwaad spreken over je moslimbroeders een grote zonde is.

Allah Ta’la zegt :

‘’Wee voor de lasteraars en diegene die kwaad spreken’’ (quran 49:12)

‘’O jullie die geloven! Laat een groep geen andere groep bespotten , het kan zijn dat de laatste beter is dan de eerste (quran 49:11)


Moge Allah swt je vergeven
Een extremistje!!!

Luister ventje,

Ik heb het al gemerkt en het wordt me steeds duidelijker dat de meeste mensen die het geloof islam extreem volgen, kleppen op hebben.
Ik ga daar zometeen een nieuw topic mee starten. Het gaat er die gasten alleen maar om wat zij tussen de oren hebben. Open staan voor andermans mening willen ze niet. Bingo wil jij mij vertellen hoe dat komt?

Het is ook zoiets als: alleen lezen wat je wilt lezen. Je moet verder lezen dan je neus lang is. Onze "moslimbroeders" zijn geen lieverdjes!!!!!!!!!
Lezen is ook een kunst!!!!!

10-10-2002, 11:30
Ik vind een bruiloft in Marokko ook veel beter. Hier is het ook wel gezellig niet daarvan, maar de sfeer die je daar hebt, kan je hier nooit krijgen... Moejaahid, ben t eens met jou!! Want klopt dat gemengde feetsen niet toegestaan zijn in de islam, tis eerlijk g ezegd ook veeeeeel gezelliger!! Nou, zahwanie..succes he

kussie hasnatjuh

Pagina's : [1] 2