Bekijk volle/desktop versie : Kareena Kapoor weer aangekomen



09-06-2008, 10:17
Nadat Kareena Kapoor´s maatje nul, sexy look niet heeft gewerkt voor haar film ¨Tashan¨ heeft de mooie actrice besloten om een paar pondjes aan te komen voor haar nieuwe project ¨Main Aur Mrs Khanna¨


Een goede vriend van Kareena laat weten dat ze een paar kilo is aangekomen voor deze nieuwe film, waar ook de broertjes Salman en Sohail Khan in zullen spelen.

¨Tashan¨ had actie scènes en hierdoor moest Kareena er slank en fit uitzien, dus was ze flink afgevallen. Maar haar karakter in ¨Main Aur Mrs Khanna¨ is heel anders.

¨Kareena speelt een huisvrouw. Haar uiterlijk baseert ze ook op de karakter die ze zal spelen.¨ aldus een goede vriend van Kareena Kapor.

Kareena´s favoriete designer, Manish Malhotra, die tevens voor haar kleding zorgde in Karan Johar´s ¨Kabhi Khushi Kabhi Gham¨, heeft laten weten dat de mooie actrice er beter uitziet dan ooit.

¨Bebo (Kareena) heeft er nog nooit zo goed uit gezien.¨

De actrice houdt een dagelijkse dieet aan die bestaat uit bananen, kaas, pasta en verschillende Indiase lekkernijen. Dit zou er eigenlijk voor zorgen dat ze weer te dik zou worden maar haar dagelijkse yoga oefeningen houden haar slank en fit.

¨Ze voelt zich fitter, gezonder en sexier dan ooit. Kareena wilt dat haar fans weten dat het ligt aan haar vastbeslotenheid en discipline over haar dieet en haar fitness, dat ze toch nog een slank en fit lichaam behoud.¨