Bekijk volle/desktop versie : Column: Terreur in de slaapkamer van dochters Moslims.....



26-05-2008, 23:47
Geplaatst op 30-01-2006 21:51 door rikus in categorie Flevoland
Column: Terreur in de slaapkamer van dochters Moslims.....



Nieuwe terreur wetgeving brengt voor moslims een aantal minder acceptabele dingen mee. Met de nieuwe wetgeving kun je verwachten dat als je hier op Marokkaanse of moslimsites wat sympathieën of spierballentaal voor gewelddaden laat blijken, dat dit een duidelijke grond is je even goed in de gaten te houden. Blijkt dan dat er info binnen komt, uit je telefoontap, dat bij je thuis ook nog al eens fanatiek over dit soort onderwerpen wordt gediscuteerd dan is dat een reden om je te verrassen met een keiharde inval, zoals dat in Engeland op dit moment schering en inslag is.

Maar ook hier in ons kikkerlandje beginnen ze het aardig te leren.

Zo'n inval gebeurd dan meestal s'morgens tussen 5 en 6 uur, iedereen ligt dan nog de slaap der onschuldige te slapen. Een harde knal en weg is je voordeur, binnen tien seconden is elke ruimte in je huis bezet door gillende en brullende politie mensen voorzien van bivakmutsen. Kleine kinderen houden er sowieso een trauma aan over. Maar wat met je dochters van 17 en 18 jaar als je moslim bent ? Een beetje verwesterd en vreedzaam slapend zonder burqa. Nog nooit heeft een man haar onbedekte lijf gezien dat is immers een doodzonde in de islam en nu staan ineens vijf ongelovige brullende mannen in hun slaapkamer. In al hun naaktheid moeten ze zich op de vloer neerleggen en krijgen ze de handboeien aan. De nieuw wetgeving eist dat bij een inval ivm terrorisme iedereen die ouder is dan tien jaar in de boeien wordt geslagen, dit voor de veiligheid van de politie. Zelf kun je niks meer want jij was het eerste doel en ligt dan ook als eerste geboeid op de vloer, met een zak over je kop en een politie laars in nek, heeft jouw vrouw ook de burqa afgezworen dan ligt zij in haar blootje geboeid naast je. Dan komt de komt de rechter commissaris de hoofdbewoner het bevel van binnentreden voorlezen en verteld de reden van her binnen treden. Dan begint er een minutieus onderzoek dat uren in beslag kan nemen, de handboeien blijven om. Als je geluk hebt dan mag je op een stoel of bank gaan zitten en krijgen je vrouw en dochters een deken iR]toegeworpen om hun naaktheid te verbergen, helaas gebeurd dat niet altijd doordat velen weten welke een vernedering dat betekend en de mening hebben: wie niet horen wil moet maar voelen. Natuurlijk staat ook de hele buurt op stelten, want een tiental politie auto's, het geschreeuw en de knal van je voordeur gaan zeker niet ongemerkt voorbij. Na enkele uren is het dan voorbij, tenminste als er niets is gevonden waarvan je bommen kan maken. Je blijft verbijstert en verdwaasd achter, had nooit verwacht dat je dreigende bijval of sympathieën op zon website deze chaos kon bewerkstellen en op een vergoeding van de schade kun je alleen recht doen gelden als de inval onterecht was en dat is het in dit geval dus niet. Je gedrag is immers vast gesteld naar aanleiding van je eigen stomme uitlatingen. Wat is Nederland toch veranderd de laatste jaren.....

[URL="http://www.volkskrantblog.nl/bericht/28936"]bron:[/URL]

26-05-2008, 23:53


Als je maar niet kan doorbreken als columnist dan moet je maar eens wat over de moslims gaan schrijven

26-05-2008, 23:57
Het probleem is dat je gedachten niet kan onderdrukken, of je moet naar een '1984' (mijn lievelingsboek) maatschappij gaan.

27-05-2008, 07:51

Citaat door dirhamdir:
Als je maar niet kan doorbreken als columnist dan moet je maar eens wat over de moslims gaan schrijven
Ja dat had ik dus heel lang geleden al door.