Bekijk volle/desktop versie : ''Alleen Manchester City wil Ronaldinho hebben''



24-05-2008, 13:57
[Ronaldinho mag dan een briljante voetballer zijn, steeds minder clubs willen hem inlijven. Momenteel zou alleen Manchester City nog echt geïnteresseerd zijn de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar in te lijven.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe heeft Man City ongeveer dertig miljoen euro over voor Ronaldinho en bieden The Citizens hem een jaarsalaris van tien tot twaalf miljoen euro aan. Bij Barça staat hij voor negen miljoen op de loonlijst.

De Franse sportkrant meldt dat AC Milan onlangs tot een persoonlijk akkoord met Ronaldinho was gekomen, maar de Italianen zouden twijfelen aan de ambities van de vedette. De clubleiding is nog wel in gesprek met Barcelona over de begenadigde speler.

Ronaldinho moet weg bij Barcelona. Dit seizoen presteerde hij ondermaats, terwijl hem een onprofessionele instelling werd verweten. Dat laatste zou de meeste clubs doen twijfelen, aldus L'Equipe. Ook al is hij pas 28 jaar, toch vragen de clubs zich af of hij nog kan terugkeren op zijn oude niveau én nog wel ambitieus genoeg is.]