Bekijk volle/desktop versie : Hulp nodig. Hoe droog je voedsel?



Pagina's : [1] 2

22-05-2008, 00:15
Hoe kun je het beste voedsel drogen, zoals bananen en sinnasappels of vlees etc.

Dank jullie zeer.

22-05-2008, 22:53





Dit is een Sladroger.

22-05-2008, 22:54
Hehe.. Is dit een grapje of heb je mijn vraag niet begrepen..

22-05-2008, 23:00
Zo zie je Maar Dat Ik er niets Van Weet: )

Ps:Vlees Drogen wij In de oven.

22-05-2008, 23:02


Leg eens uit hoe droog je die vlees dan? En gaat het dan heel lang mee? Hoe moet je het bewaren? En moet je het in kleine repen snijden? Hoe lang moet het in de oven? En ga zo door..

22-05-2008, 23:06
Wat bedoeld u met drogen van vlees? Is het vlees dan nat ofzo?

22-05-2008, 23:06
As salaamu A¨alykoem

hihi, in marokko hangen ze het vlees aan de waslijn : P
dan krijg je er9edith....., en vijgen.... ook gewoon in de zon.. gedroogde tomaatjes ook....En voor de rest weet ik het niet


Wa salaamu A¨alykoem warahmatoellahi wabarakhatoeh

22-05-2008, 23:07
Vlees dien je in stukken te snijden en dan in diepvrieszakjes te doen en in de diepvries.

22-05-2008, 23:07

Citaat door OpWeg:
As salaamu A¨alykoem

hihi, in marokko hangen ze het vlees aan de waslijn : P
dan krijg je er9edith....., en vijgen.... ook gewoon in de zon.. gedroogde tomaatjes ook....En voor de rest weet ik het niet


Wa salaamu A¨alykoem warahmatoellahi wabarakhatoeh


Ik ben hier gek op!!!!

22-05-2008, 23:09
Ja als er geen zon is, zoals in Nederland, moet je een andere manier vinden. En volgens mij moet je toch ook iets van zout erop trooien ofzo? Bij vlees dan, bij andere producenten niet.

22-05-2008, 23:10
Maar ik wil eerder weten hoe je fruit en groenten droogt eigenlijk.

22-05-2008, 23:11
Klopt, maar in nederland wordt dit haast niet gemaakt. In marokko smeren ze het vlees met zout en nog meer ingredienten en dan laten ze het meestal in de sta7 drogen.

22-05-2008, 23:13


Dat dien je in de zon te laten drogen.

22-05-2008, 23:14

Citaat door Al-Muhajir:
Leg eens uit hoe droog je die vlees dan? En gaat het dan heel lang mee? Hoe moet je het bewaren? En moet je het in kleine repen snijden? Hoe lang moet het in de oven? En ga zo door..



Ongeveer 8/9uurtjes.

Andere vragen Kan ik niet beantwoorden. Succes.

Anders schaf je zo een Machine aan.


22-05-2008, 23:15
Ik heb iets gevonden:

http://www.globetrotter.nl/lucht_thuisdrogen.html

Pagina's : [1] 2