Bekijk volle/desktop versie : zina



20-05-2008, 22:42

Allaah zegt : En nader ontucht niet. Voorwaar, ontucht is een zedeloosheid en een slechte weg!
( soerah 17 aya 32)
Allaah heeft gezegd: De ontuchte vrouw en de ontuchte man slaat hen ieder met 100 slagen. En laat medelijden met hen jullie niet treffen in de godsdienst van Allaah, als jullie in Allaah en de laatste dag geloven. En laat een groep van de gelovigen getuigen zijn van hun bestraffing!
( soerah 24 aya 2)
Volgens een authentieke soenah werd overgeleverd dat de profeet (saw) heeft dat als de ontucht plegers niet veroordeeld werden in dit aardse leven, als als ze sterven zonder berouw te tonen, ze in de hel gestraft zullen worden met zweopen van vuur.
De boodschapper van Allaah heeft gezegd : Als de gelovigen ontucht pleegt verlaat het geloof hem en is het als een kleine wolk boven zijn hoofd. Als hij er mee ophoudt en berouw toont komt het geloof terug bij hem.
De profeet (saw) heeft gezegd: Bij de gene die ontucht pleegt, of wijn drinkt, neemt allah zijn geloof weg, zoals je bij iemand een kleding stuk uitdoet en het over zijn hoofd uittrekt.
In een andere hadith heeft de profeet (saw) gezegd: Er zijn 3 soorten mensen tegen wie Allah niet zal spreken, na wie HIJ niet zal kijken en die NIET geprezen zullen woorden bij Allaah op de LAATSTE DAG.
- Een oude man die ontucht pleegt.
- Een koning die liegt ( tegen zijn volk)
- Een arme hoogmoedige
( overgeleverd door moeslim en nan-nasai, volgens aboe huraira )

SoebhanAllaah.. laten we allemaal beter nadenken en niet teveel waarde aan het werelde leven te hechten, We weten nu ook wat de bestraffing er van is..soebhanAllaah.....

We smeken allaah DE GROOTSTE WELDOENER om ons ZIJN vergevenis te schenken. hij is zeker de meest vrijgevende


20-05-2008, 22:53


Ameen. Jazak Allahu khayran. Weet je wat er bedoeld word met een arme hoogmoedige?