Bekijk volle/desktop versie : aanstaande woensdag op HHS



19-05-2008, 12:26
workshops betreft opening een eigen onderneming!


weet iemand hoe laat dit begint ?

19-05-2008, 13:01


???????????????

19-05-2008, 16:22

Citaat door zaulen:
workshops betreft opening een eigen onderneming!


weet iemand hoe laat dit begint ?


Bedoel je dit:

Activiteit: Breaking Out: Ondernemerschap
Datum: 21-05-08
Tijd: 08.30 tot 19.00 uur
Vestiging: Hoofdvestiging De Haagse Hogeschool
Locatie/lokaal: Diverse ruimtes
Doelgroep: Startende en groeiende ondernemers
Toegang: Na aanmelden
Kosten: € 145,- (studenten van De Haagse kunnen voor minder indien er plaatsen over zijn)
Aanmelden bij: mbrouwer@winkelmanenvanhessen.nl
Meer info: http://www.breakingoutcongres.nl


Hét netwerkevenement voor startende en groeiende ondernemers is woensdag 21 mei in De Haagse Hogeschool. Op deze dag lopen jonge ondernemers en topondernemers in de hogeschool om contacten met elkaar te leggen en inspiratie op te doen.

Een kleine greep uit de selectie van topondernemers die aanwezig zullen zijn bij Breaking Out 2008: Aukje Metz (Direct Force B.V.), Emile Ratelband (Ratelband Research Institute), Simon Jong (Konditorei De taart van m’n tante), Marianne van Leeuwen (Netalsindefilm B.V.), Martijn Beversluis (Tuk Tuk), Tobias Walraven (Dutch Water Dreams) en Hans van der Kooij (Caesar Group).

Alles draait om ondernemen! Breaking Out 2008 wordt een dag waarop goede ideeën daadwerkelijk een kans krijgen en er een moment is voor vragen. De jonge ondernemers kunnen aan tafel met doorgewinterde ondernemers, die graag op een ongedwongen wijze kennis maken en coachen. Diverse organisaties hebben een Meeting Point tijdens het evenement, waar volop netwerkmogelijkheden worden geboden. Iedereen loopt met een digitale badge2match!

Als er plaatsen over zijn, dan kan de organisatie je misschien als student van De Haagse toelaten. Natuurlijk mag je jezelf of anderen ook als gewone deelnemer aanmelden op http://www.breakingoutcongres.nl. De toegangskaart is inclusief lunch en borrel.

Breaking Out 2008 is een inititief van De Haagse Hogeschool (Lectoraat Ondernemen & Innoveren en de Academie voor ICT & Media), Winkelman en Van Hessen, Eyecatchers, Gemeente Den Haag, Octrooicentrum Nederland, Personal in Business, Kamer van Koophandel en deStatus.

19-05-2008, 22:17
dankjewel