Bekijk volle/desktop versie : Waar staat weddingneeds voor?



16-05-2008, 18:47
.........











Verkoop van bedankjes, trouwkaarten, receptie accesoires.


Op onze website staan meerdere collecties trouwkaarten en onder andere rolkaarten.

Onze prijzen zijn geheel inclusief drukwerk en bezorgkosten
Onze levertijd is circa 2 weken (10 werkdagen).

Kortingen mogelijk bij grote bestellingen. Wij zijn niet gefixceerd op de prijs maar zijn zeker ook coulant naar de klant toe.

Wij hanteren algemene voorwaarden, op basis daarvan weet de klant waar die aan toe is, mocht er iets misgaan met het drukken van de kaarten. Dan kunnen wij aansprakelijk worden gesteld daarvoor. Wij zijn een bedrijf die geregistreerd staat bij de kamer van koophandel en werken met facturen en een bedrijfsrekening van weddingneeds.

Zo heeft u als klant een bewijs van betaling, wij willen u als klant alle vertrouwen in ons bedrijf geven. Wij zijn ons bewust van de risico's van producten die online worden besteld.

Daarom is het bij ons mogelijk om van te voren een voorbeeldkaart thuis opgestuurd te krijgen, zodat de klant kan zien waar die voor betaald.

Wij proberen de klanten zowel telefonisch als via de mail dagelijks te woord te staan, vanwege de drukte is het niet altijd mogelijk u telefonisch te beantwoorden. Wel zijn we dagelijks bezig met het beantwoorden van onze mail.

Voor al u vragen kunt u terecht bij info@weddingneeds.nl

website; http://www.weddingneeds.nl

16-05-2008, 21:03


dus helemaal kant en klaar
en niet dat ik dus zelf nog alles in elkaar moet zetten?

16-05-2008, 21:05
Nee u hoeft niets in elkaar te zetten.