Bekijk volle/desktop versie : Topless protest van nichtje kardinaal



11-05-2008, 00:26
Het nichtje van de conservatieve leider van de Spaanse katholieke kerk, kardinaal Antonio Maria Rouco Varela, poseert met blote borsten in een softpornoblad uit protest tegen de ‘hypocrisie’ van haar oom.

Magdalena Rouco Hernandez staat topless op de cover van Interviú, plus op acht foto’s binnenin. Op een foto draagt ze alleen een halsketting van groene kralen en een rode bloem.





“Ik wil de hypocrisie van mijn oom blootleggen”, zegt de 27-jarige moeder van twee kinderen. “Door mijn oom ontdekte ik de hypocrisie van de katholieke kerk, die het enige predikt en het tegenovergestelde doet.”

“Mijn oom hamert erop dat familie heilig is, dat je daar eerbied voor moet hebben en voor moet vechten, maar hij laat zijn eigen familie in de steek.”

Zo zou de 71-jarige kardinaal haar verzoek om financiële hulp toen haar man werd ontslagen, hebben afgewezen. Rouco Varela zou ook niets van zich hebben laten horen toen haar moeder overleed. De kardinaal zou zelfs een fictieve ontmoeting met de paus als excuus hebben gebruikt om niet op de begrafenis van haar vader te komen.

Rouco Varela, die goed bevriend is met paus Benedictus, is een felle criticus van de progressieve sociale hervormingen die de sociaaldemocratische regering van premier Zapatero doorvoert, zoals de invoering van het homohuwelijk en de versoepeling van de echtscheidingswetgeving.

Waarschuwing: tieten

http://www.depers.nl/opmerkelijk/?Id=200297

11-05-2008, 00:39


Interessante vraag is natuurlijk in hoeverre zij zichzelf als katholiek beschouwt. Dat zou ik nou wel willen weten...